Sophienberg Slot-Rungsted Strandvej 219

SOPHIENBERG SLOT SÆLGES

Beskrivelse

Ejendommen (Sophienberg slot) er beliggende med kort afstand til Rungsted Havn, som er en velbesøgt bydel i Hørsholm/Rungsted. Ejendommen er opdelt i 1 hovedbygning og 2 sidebygninger. Hovedbygningen ligger højt hævet med facade ud til Rungsted Strandvej, en del af den berømte kystvej, der strækker sig fra København til Helsingør. Fra hovedhuset er der direkte udsigt udover Øresund til Sverige.

Hovedbygningen på Sophienberg slot er opført i en elegant rokokostil ligesom Amalienborg. Hovedbygningen har sidst været benyttet til konferenceejendom med inventar i høj kvalitet og dansk design. Stueplan fremstår med mange fine bygningsdetaljer og er indrettet med reception, køkken, store charmerende stuer samt adgang til kælder og 1 sal. 1. salen er indrettet med mødelokaler i forskellige størrelser, ligeledes med inventar i høj kvalitet og dansk design. Kælderen er indrettet med lounge, vinkælder, grovkøkken og toiletfaciliteter.

De 2 sidebygninger er opført i 1999 i pudset facade matchende hovedbygningen.

Den ene sidebygning er indrettet med moderne mødefaciliteter, auditorium og 3 værelser i kælderen, hvor af 2 af værelserne er store familieværelser. Auditoriet er beliggende på 1. salen og er udformet kvadratisk med direkte trappeopgang, hvor der er store glaspartier, for at de bærende vægge ikke skygger.

Den anden sidebygning er udelukkende indrettet med værelser, hvoraf der i alt er 27 værelser, og de har alle bad- og toiletfaciliteter. Alle værelserne har store vinduespartier med stort lysindfald. Badeværelserne står lyst og moderne med inventar af samme kaliber, matchende de andre bygninger. Værelserne er derudover indrettet med bl.a. kabelskinner til IT, som er indbygget i væggene. Begge sidebygninger er moderne og funktionelt indrettet og udført i gedigne materialer.

Udenomsarealerne omfatter et fredet parkanlæg, der som slotsbygningen emmer af historie og herskabelighed. En lang grussti går ned igennem parken, hvorfra små stier løber ud mellem plænearealerne. Et lille vandløb løber tværs gennem haven og samles i et springvand midt i parken, og store hække, der er klippet til perfektion rammer de enkelte områder ind. Parken er omkranset af en høj mur med port adgang mod skoven. Ser man slottet og haven fra et luftperspektiv, ses det tydeligt, at der intet er overladt til tilfældighederne. Alle stier og træer er placeret efter nøje overvejelser.

Ejendommens hovedbygning er fredet og derfor ikke energimærkepligtig. Ejendommens sidebygninger er energimærket med karakteren D.

Kontakt os venligst for yderligere information eller besigtigelse på:

Colliers International Danmark A/S
Helle Horn Kramer, Erhvervsejendomsmægler, MDE DiplomValuar, MRICS
Mobil 23325767
E-mail hh@colliers.dk

Helene Hjorth Nielsen, Erhvervsejendomsmægler, MDE
Mobil 20400255
E-mail hhn@colliers.dk
  • Samlet etageareal: 3.356 m² - heraf 1.159 m² hovedbygning, 2.163 m² fordelt på 2 sidebygninger og 34 m² garage
  • Kulturhistorisk bygningsværk og parkanlæg
  • Panoramaudsigt over Øresund
  • Markant beliggenhed omgivet af skøn natur
  • Pris: kr. 85.000.000,- kontant

Kontor

Areal 3.356 m2
Pris kr. 85.000.000
Sagsnr. 279052
Adresse Rungsted Strandvej 219 - Sophienberg Slot
2960 Rungsted Kyst
Udendørs
Udendørs
Facade
Udendørs
Spisestue
Værelse
Køkken
Værelse
Badeværelse
Indendørs
Gang
Udendørs
Plantegning
Plantegning
Plantegning
Luk