Østre Stationsvej 33, 1. sal, Odense

Særdeles pænt og smagfuldt indrettet kontorlejemål udlejes

Beskrivelse

Hermed udbydes særdeles attraktivt kontorlejemål i absolut centrum af Odense. Der er tale om et eksklusivt og velindrettet lejemål opført i de bedste materialer og med udsigt ud over Kongens Have.
Ejendommen entreres via et særdeles eksklusivt og voluminøst vindfang hvorfra man får adgang til lejemålet på venstre side.
Lejemålet entreres via et nutidigt og præsentabelt receptionsområde, hvorfra man med elevator eller trappe kan komme til de respektive etager. Lejemålet er indrettet med gode store åbne kontormiljøer, samt flere tilstødende kontorer af varierende størrelse, herudover en del mødelokaler.
2. salen er indrettet med køkken, kantine samt depotrum og toilet og fungere som fællesareal for lejemålene i stuen og på 1. sal.
Der er mulighed for at leje op til 16 særskilte parkeringspladser i direkte forbindelse med lejemålet, hvilket er et kæmpe aktiv for så central en beliggenhed.
Med en beliggenhed ved siden af Odense Banegård har du dermed let adgang til hele Danmark samt gåafstand til byens centrum med butikker og restauranter.
En beliggenhed i hjertet af Odense med smukke grønne arealer lige udenfor vinduet. Herudover kommer Odense Letbane til at køre lige forbi ejendommen.
Såfremt der er behov for leje af arkivlokaler, er der mulighed for at leje 42 m² arkiv i kælderen. Rummet er særdeles regulært med højt til loftet og indrettet med arkivholdere fra gulv til loft på skinner til lejers disposition. Lokalet er endvidere opvarmet og med dagslys fra gadeplan.
Lejemålet vil egne sig til alle former for liberalt erhverv, samt til virksomheder med høj rejsefrekvens mellem diverse afdelinger i Danmark.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet areal: 540 m² inkl. fællesarealer
  • Særdeles attraktivt beliggende med udsigt ud over Kongens Have
  • Arkitektonisk flot ejendom i historiske rammer
  • Velegnet til alle former for liberalt erhverv
  • Mulighed for leje af 16 p-pladser
  • Årlig leje: kr. 405.000,- (kr. 33.750,- pr. måned) inkl. drift

Kontor

Leje kr. 405.000
Areal 540 m2
Sagsnr. 288008
Adresse Østre Stationsvej 33, 1. sal
5000 Odense C
Facade
Facade
Stue
Stue
Kontor
Arbejdsværelse
Stue
Arbejdsværelse
Arbejdsværelse
Kontor
Arbejdsværelse
Kontor
Repos
Værelse
Køkken
Badeværelse
Udendørs
Luk