Københavnsvej 26, Roskilde

1938 m² butik lige overfor RO's Torv

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende centralt i Roskilde, vis-a-vis Ro's Torv, Roskildes store indkøbscenter med 84 butikker, caféer og biograf.

Butikken var udlejet til Elgiganten, som dog fraflyttede ejendommen grundet relokation. Selve ejendommen står med en stor facade ud mod Københavnsvej, med en indkørsel på hver side af bygning og parkering bagerst på grunden.

Bygningen er opført i betonmaterialer, med built-up tag på midten og kontorer på 1. sal i hver side.

Butikken er indrettet med et stort, åbent og overskueligt salgsareal som kan indrettes og benyttes på rigtig mange måder. I ejendommens venstre side, er der lavet lagerfaciliteter, som evt. kan tilknyttes butikken således at der kommer et endnu større salgsareal. Alternativt kan lageret flyttes til bagerst i ejendommen, således den store facade, med de store vinduer kan benyttes til bedst mulig eksponering.

Her er tale om en butik, der grundet dens søjlekonstruktion kan indrettes på et utal af måder og derfor kan fremstå med mange forskellige udtryk.

Lejemålet istandsættes til white box-niveau i samarbejde mellem lejer og udlejer. Ny lejer vil derfor have stor indflydelse på indretningen af lokalet.
  • Samlet etageareal: 1938 m²
  • God placering tæt på Roskilde Centrum og lige overfor RO's Torv
  • Stort butiksareal og rummelig kælder med plads til lageropbevaring
  • Årlig leje: kr. 2.686.770,- (kr. 223.898,- pr. måned) ekskl. drift

Retail

Leje kr. 2.686.770
Areal 1.938 m2
Sagsnr. 287882
Adresse Københavnsvej 26
4000 Roskilde
HENT PROSPEKT
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Stueplan
Luk