Krogagervej 6, Odense

Industriejendom sælges

Beskrivelse

Velbeliggende produktionsejendom bestående af administration og 2 produktion- eller lagerhaller, der er mulighed for tilbygning af yderligere arealer enten som erhvervsmæssigt eller privat brug.
Ejendommen som fremstår pæn og vedligeholdt, ligger i industiområde ved Seden, 5240 Odense NØ med meget kort afstand til ring 3 hvor der er direkte adgang til motorvej E20 og til resten af Odense via Odins Bro.
Selve ejendommen er traditionelt opbygget med administration/kantine forrest, herfra direkte adgang til produktionsområde bagved.

Administrationen som er på ca 200m² har flere lokaler, hvor der er mulighed for, udover det store fælles område, at indrette møderum, selvstændigt kontor, server/kopi rum mm.
Produktionslokalerne består af 2 haller som indeholder personaleområde med omklæding og bad, selve hallerne har beton gulv, udsugning og monteret lufttryk flere steder.

Udenomsarealerne er indhegnet og belagt med fliser der kan tåle svær belastning, der er bag den bagerste del af bygningen placeret 3 container der medfølger som "lagerområde".
Der er fra ejendommen udsigt til til Seden strand.

En ejendom med mange muligheder og en god logistisk placering.
  • Samlet etageareal: 1150 m² - heraf 200 m² kontor og 950 m² lager/produktion
  • 700 m til Ring 3, direkte adgang til motorvej
  • Kan udvides med ca. 2000 m²
  • Ledig til købers disposition
  • Pris: kr. 3.995.000,- kontant

Industri & logistik

Areal 1.150 m2
Pris kr. 3.995.000
Sagsnr. 287726
Adresse Krogagervej 6
5240 Odense NØ
HENT PROSPEKT
Alle plan (3x2)
Luk