Bygmestervej 23A, 1. og 2. sal, Ringe

Præsentable kontor/kliniklokaler udlejes

Beskrivelse

Ejendommen er opført i 2008 og fremstår overalt særdeles indbydende i flotte og vedligeholdelsesfrie materialer.
Selve kontordelen på 1. og 2. sal har tidligere været udlejet til Jobcenter for Faaborg Midtfyns kommune. Lejemålet er indrettet med et godt miks af lyse cellekontorer og mødelokaler med glasparti til fordeler gang. Den midterste kerne af etagerne er anvendt til mødefaciliteter, toiletkerne samt print/kopi, mens de stationære kontorer alle er indrettet med dejligt lysindfald for optimalt arbejdsklima. Væggene er lette hvilket giver optimal fleksibilitet i forhold til ændret indretning, så der er mulighed for at tilpasse lejemålet den konkrete virksomhed.
Etagerne er endvidere integreret via intern trappe, hvor der på 2. salen er indrettet en fantastisk fælles kantine med panoramaudsigt over de grønne arealer langs motorvejsafsnittet. I tilknytning hertil er der klargjort installationer til etablering af industrikøkken til servicering af hele huset. Der er endvidere klima- og udsugningskanaler for luftudskiftning i hele ejendommen.
Med disse rammer er mulighederne mange for etablering af såvel almindelig kontordomicil, såvel som fitness center eller sågar kontorhotel og fremtidigt behandlerhus.
Selve lejemålet er yderst fleksibelt indrettet med flere opdelingsmuligheder samt indgange. Beliggenheden direkte ud til Svendborgmotorvejen giver byens bedste placering for uundværlig eksponering.

Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Samlet etageareal: 3.023 m² kontor
  • Gode muligheder for opdeling
  • Facade direkte ud mod Svendborgmotorvejen
  • Attraktive parkeringsforhold
  • Elevatorbetjent ejendom
  • Årlig leje: Fra kr. 500,- pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 1.511.500
Areal 3.023 m2
Sagsnr. 288091
Adresse Bygmestervej 23A, 1. og 2. sal
5750 Ringe
Facade
Facade
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Trappe
Gang
Kontor
Kontor
Badeværelse
Kontor
Trappe
Facade
Facade
Facade
Facade
Udsigt
Facade
6. sal
Luk