Bådehavnsgade 2A, st., København SV

Højloftet og lyst lejemål til liberalt erhverv / engrossalg

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende i Sydhavnen, i et kendt industri- og engrosindkøbsområde med kort afstand til både Københavns Lufthavn og København.
Lejemålet er beliggende i en moderne ejendom med naboer som Circle K, Dansk Metal, Høyrup & Clemmensen A/S, Würth og Proshop, mfl.

Lokalerne er i dag indrettet, som undervisningslokaler til BMW og bærer præg heraf med bl.a. flere porte i niveau, klargjort til værksted og konference-lokale til undervisningsformål samt liberale erhverv.
Der er i den venstre del af lejemålet et godt værkstedsområde, undervisnings- lokale og et personligt kontor. Bagerst er der lagerfaciliteter.

I den højre del er der et flot showroom, som støder op til personalefaciliteter i form af køkken og toiletter. Der er ligeledes et tilstødende showroom, som kan inddrages i det centrale lokale via en stor foldedør, som åbner op mod et lyst og godt lokale med port ud mod parkeringspladsen.
Hele lejemålet er højloftet, lyst og indbydende. Her er mange anvendelses-muligheder - lige fra engrossalg af værktøj/materialer til værksted, udlevering af biler, leasingselskaber mv. Her er tale om et yderst velindrettet og flot lokale.
Derudover er der kælder med nedkørselsrampe. Det er dog kun muligt at læsse af ved porten, idet en bil eller varevogn ikke kan køre ind i kælderen grundet indkørselsforholdene.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet areal: 570 m² kontor/showroom
  • Mulighed for at tilleje kælder på 400 m²
  • God synlighed og god beliggenhed ift. infrastruktur
  • Højt til loftet, lyst og regulært indrettet
  • Årlig leje: kr. 855.000,-(svarende til kr. 71.250,- pr. måned) ekskl. drift.

Retail

Leje kr. 855.000
Areal 570 m2
Sagsnr. 288057
Adresse Bådehavnsgade 2A, st.
2450 København SV
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Møderum
Møderum
Værelse
Møderum
Værelse
Møderum
Værelse
Køkken
Toilet
Værelse
Møderum
Møderum
Garage
Garage
Garage
Garage
Garage
Møderum
Møderum
Toilet
Luk