Graven 12, st., Aarhus C

Sjældent udbudt butik i Latinerkvarteret

Beskrivelse

Dette spændende lejemål har en særdeles attraktiv beliggenhed i hjertet af Aarhus. En hyggelig og stemningsfyldt gade med et fantastisk miljø, som er skabt af bl.a. cafeer, et stort udbud af specialforretninger, modebutikker og gode spisesteder.

De krogede og brolagte gader i Latinerkvarteret, snor sig mellem de gamle, skæve byhuse og indbyder til shopping i charmerende rammer, og er blandt andet kendt for små, mellemstore og store brands som f.eks. Maanesten, Isabel Marant, By Malene Birger, VIU, Lollys Laundry og Jane König, som alle nyder godt af den konstante kundestrøm fra den resterende del af Aarhus midtby. Latinerkvarteret er endvidere en af de ældste bydele i Aarhus.

Mange, der shopper i Latinerkvarteret, er på jagt efter god kvalitet og vil gerne betale lidt ekstra for et godt produkt. I Graven finder man bl.a. bageren Nr. 24 - en bager med fokus på økologi, samt Ganefryd, der er en økologisk købmand og helsekostforretning.

Lejemålet er på nuværende tidspunkt indrettet som bolig, men overtages istandsat af udlejer. Forslag til indretning af f.eks. kaffebar fremgår af nærværende prospekt.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 77 m² butik
  • Ingen nøglepenge
  • Unik beliggenhed i det populære Latinerkvarter
  • Fleksible indretningsmuligheder f.eks. butik eller kaffebar
  • Årlig leje: kr. 226.800,- (kr. 18.900,- pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 192.500
Areal 77 m2
Sagsnr. 287741
Adresse Graven 12, st.
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Plantegning
Luk