Hjulmagervej 55, 1. og 2. sal, Aalborg

Velindrettet kontorlejemål

Beskrivelse

Gabriel Erhvervspark modtog i 2010 Aalborg kommunes pris, for en respektfuld renovering af den gamle klædefabrik, prisen blev samtidig givet for at præmiere og understøtte virksomheder der fokusere på at give bedre vilkår for Aalborgs udvikling indenfor virksomheder, der fokuserer på vidensdeling og innovation. Ejendommen har gennem det seneste årti gennemgået en anvendelsesændring, hvor ejendommen er gået fra at have status som fabrik, til i dag hvor ejendommen anvendes til erhvervspark, og flere hundrede ansatte har sin arbejdsplads i bygningen. Ejendommen fremtræder efter renoveringen i 2010 yderst moderne og innovativ, indretningen er udført med perfektion og materialevalget er sammensat med sans for detaljen. Der er fra arkitektens side lagt stor vægt på en optimal arealudnyttelse, således -gang og fællesarealer vægter mindst muligt.

Ejendommens eksisterende fabriksbygninger har gennemgået en større ombygning, hvor bygningens egen historie er fint bevaret. Specielt kan fremhæves den tidligere væverihal, hvor bl.a. Shed-tag-konstruktionen. Konstruktionen medvirker til at give rummet karakter samtidig med, at den forsyner arbejdspladserne med et fantastisk dagslys.

Bygningen er opdelt i kontorer af varierende størrelse, og vil som udgangspunkt indeholde 13 separate domicillejemål.

Via ejendommens indgangsparti findes hall/ reception, hvorfra ejendommens fordeler sig til 3 grene af kontorfællesskabet. Fra receptionen findes elevator såvel som trappe til ejendommens første og anden sal. Hele ejendommen fremtræder totalmoderniseret, lyse nuancer er valgt gennemgående. Indretningen af arealerne samt valget af kvalitetsmaterialer gør omgivelserne unikke. Ejendommen er serviceret med moderne toilet og køkken faciliteter.

Som fællesareal findes stor velindrettet kantine, ordningen gør det muligt at nyde en velanrettet frokost for ejendommens lejere samt eventuelle gæster. Kantines ydelse afregnes månedsvis efter særskilt aftale, hver af medarbejderne får udleveret personligt medarbejderkort, forbruget afregnes pr. måned.

Nærværende lejemål er lejemål nr. 2-3, der er beliggende på 2. sal.

Til ejendommen findes yderst velplacerede P-forhold, der betales særskilt for lejen til P-pladserne.

Tilkørselsforholdene til domicilejendommen sker via Hjulmagervej, som er beliggende kun 3,8 km fra motorvejstilkørslen mod Nord (E45) samt 1 km. Til motorvejstilkørslen til E45 mod syd. Fra Gabriel Erhvervspark er der via cykelsti til Aalborg banegård kun 2 minutter kørsel. Som fodgænger vil der anslået være 5 minutters gang til tog og busforbindelser ved Aalborg busterminal og Aalborg banegård.
  • Samlet etageareal: ca. 1.123 m², heraf ca. 1.060 m² kontor og 63 m² andel af fælles kantine
  • Unikke parkeringsforhold ved ejendommen
  • Beliggende i hjertet af Aalborg centrum
  • Fælles kantineforhold
  • Årlige driftsomkostninger pr. m²: kr. 86,-
  • Årlig leje: kr. 875,- pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 982.625
Areal 1.123 m2
Sagsnr. 287964
Adresse Hjulmagervej 55, 1. og 2. sal
9000 Aalborg
HENT PROSPEKT
Luk