Edvard Thomsensvej 10, 6. sal, KBH S

Moderne kontorer til leje i Ørestad

Beskrivelse

Arne Jacobsens Allé 13 / Edvard Thomsens Vej 8-14 er det perfekte sted for virksomheder, som vil have et fleksibelt, innovativt og fremtidssikret arbejdsrum i et internationalt miljø tæt på Metro, lufthavn, Øresundsbroen m.m. - og med alle nødvendige faciliteter og services. Der er fælles, bemandet reception, konferencecenter, auditorium, mødelokaler med roomservice, massør, frisør, renseriordning og en af byens bedste personalerestauranter - for nu bare at nævne noget af alt det vi tilbyder. På den måde får I de optimale rammer til at skabe en moderne, holistisk arbejdsplads.

Den moderne kontorejendom har 3 indbydende foyerer med hver sin reception, hvoraf to er bemandede med professionelt personale, som klarer alle de traditionelle opgaver - og tager godt imod jeres gæster.

Ejendommen rummer blandt andet et stort konferencecenter med syv individuelle møderum, som kan benyttes til møder for 8-24 personer samt et stort auditorium med plads til 149 personer. Lokalerne er indrettet med komfortable møbler, godt lys og klimaanlæg samt alt det tekniske udstyr, I har brug for i forbindelse med præsentationer, videokonferencer etc. I forbindelse med opdækning til møder kan I benytte vores strømlinede roomservice, som ordner det hele for jer - nemt og bekvemt.

Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Samlet etageareal: 790 m²
  • Flotte og velindrettede lokaler
  • Ejendom med alle tænkelige faciliteter
  • Tæt ved metro og Field's
  • Lækker personalerestaurant
  • Årlig leje: fra kr. 1.450,- pr. m² ekskl. drift og moms

Relaterede sager

Beskrivelse Størrelse Type Kategori
Arne Jacobsens Allé 13, 1. sal, 2300 København S

København S, Arne Jacobsens Allé 13, 1. sal

Moderne kontorer til leje i Ørestad

Arne Jacobsens Allé 13 / Edvard Thomsens Vej 8-14 er det ...

747 m2 Kontor Leje
Leje pr. m2
Kr. 1.450 ,-
Årlig leje
Kr. 1.083.150 ,-

Kontor

Leje kr. 1.145.500
Areal 790 m2
Sagsnr. 288392
Adresse Edvard Thomsensvej 10, 6. sal
2300 København S
6. sal
Luk