Overgaden Oven Vandet 58A, 2. sal KBH K

Unikke kontorlokaler i historiske rammer

Beskrivelse

Med en beliggenhed direkte til kanalerne på det maritime og maleriske Christianshavn, er der her mulighed for at indrette unikke kontorer i den historiske ejendom "Bådsmandshuset". Ejendommen ligger på den centrale del af Christianshavn, kun 300 meter fra Christianshavns Torv med Metro, buslinjer, samt stort udbud af caféer og restauranter.

Bådsmandshuset udgør sidefløjen på det symmetriske barokhus Søkvæsthuset opført i 1754. Ejendommen har bl.a. huset Søværnets Elevskole, og senest dannet rammen om Orlogsmuseet fra 1989, efter en omfattende og prisbelønnet restaurering.

Bygningen er opført i to meget høje etager, samt parterreetage og udnyttet mansard tagetage.
Parterreetagen indgår som en del af fællesarealerne, og tjener som et smukt og indbydende ankomstområde med sildebensbelagt teglstensgulv og toiletfaciliteter.
Arealerne på 2. sal er indrettet i mansardetagen, og vil med fremtidig indretning rumme mulighed for åbne og fleksible kontorarealer med loft til kip, kviste, åbne arbejdszoner og interne møderum.

Overalt er lejemålet vedligeholdt og istandsat efter de gamle håndværksmæssige traditioner, ligesom materialevalget går hånd i hånd med kvaliteten fra en svunden epoke.
Hele atmosfæren i bygningen emmer af et kreativt og stilsikkert miljø med "højt til loftet", omkranset af historiske rammer med mulighed for at profilere virksomheden.

Der vil blive mulighed for kantineordning fra kommende restaurant i en af de tilstødende bygninger, og lejemålet kan tillige lejes sammen med 1. salen på 1.033m²
Udlejer ønsker en anvendelse, som passer ind i området samt i forhold til den resterende ejendom, som denne bygning udgør en del af.


Ejendommen er ikke omfattet af reglerne om energimækning, da den er fredet.
  • Samlet etageareal: 933 m² på 2. sal
  • Unikt kontorlejemål i historiske rammer
  • Central beliggenhed på Christianshavn tæt på Metro
  • Mulighed for også at leje 1. sal
  • Årlig leje: kr.1.492.800,- (kr. 1.600,- pr. m²) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 1.492.800
Areal 933 m2
Sagsnr. 288403
Adresse Overgaden Oven Vandet 58A, 2. sal
1415 København K
HENT PROSPEKT
Gang
Gang
Værelse
Udendørs
Facade
Facade
Set fra vejen
Facade
Set fra vejen
Gang
Facade
Udsigt
Udendørs
Udendørs
1. sal
2. sal
Luk