Møllegade 6A, Aalborg

Indbydende lejemål i byens absolutte centrum

Beskrivelse

Lejemålet er beliggenhed i Aalborgs gågadesystem i byens absolutte centrum.

Møllegade strækker sig fra Mølleplads med udendørs servering hele sommeren og op imod Algade. Møllegade munder ud tæt på Sallings hovedindgang, hvor butikken i Møllegade 6A blot ligger ca. 50 meter fra Algade og Sallings hovedindgang. Salling etablerede deres Rooftop i sommeren 2018, hvilken tiltrækker særdeles mange mennesker. Det bevirker, at kundestrømmen i Møllegade er stigende og er jævnt fordelt igennem dagen.

Udover Salling tæller de nærmeste naboer Joe & the Juice, Kaffe og theforretningen Kronen, Luksusbaby.dk, CC:Christensen, H&M, Weekday, Summerbird, Zjoos, Pandora m.fl. De to direkte nabobutikker har, ligesom den tidligere lejer, haft virksomhed på adressen siden bygningen blev opført i 1995.

Lejemålet er beliggende i en nyere ejendom der er opført i 1995, med et indbydende indgangsparti. Lejemålet, der er på 263 m², er beliggende primært i stueplan og fordeler sig med 151 m² salgsareal i niveau med en god loftshøjde på 3,3 meter i den forreste halvdel. 76 m² lager der tilgås ad en trappe bagerst i salgslokalet. De sidste 36 m² fordeler sig på velfærdsfaciliteter og adgangsareal.

Lokalerne har store flotte butiksvinduer ud mod Møllegade, som sammen med den store loftshøjde giver et meget indbydende indgangsparti. Der er pt. en normal dør i indgangspartier, men udlejer kan etablere en elektrisk skydedør i stedet. I salgsarealet er der installeret køleanlæg, samt højtalere.

Der foreligger nogle indledende tegninger over en model til at inkludere lagerarealet i selve salgsarealet og disse kan fremsendes efter aftale med mægler på sagen.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og kan også bruges til restaurant/ café, undervisning eller andet.

Aalborg er den primære handelsby for hele Region Nordjylland, og byen blev også kåret til årets mest innovative handelsby i 2018. Den gode indsats som ligges i udviklingen af detailhandelen, sammen med den forventede befolkningstilvækst på mere end 30.000 mennesker inden for 20 år til Aalborg Kommune, forventes at understøtte Aalborgs position som en af landets førende handelsbyer i fremtiden.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 263 m² - heraf 151 m² butik, 76 m² lager og 36 m² velfærd mv.
  • Beliggende i Møllegade som er en sidegade tæt ved Algade samt Sallings hovedindgang der ligger ca. 50 m derfra
  • Lejemålet kan indrettes i samarbejde med lejer
  • Mulighed for f.eks. butik, café, restaurant m.m.
  • Årlig leje: kr. 424.550,- ekskl. drift

Retail

Leje kr. 424.550
Areal 263 m2
Sagsnr. 288359
Adresse Møllegade 6A
9000 Aalborg
HENT PROSPEKT
Luk