Hovedvejen 11, 2600 Glostrup

Nyopført butiksejendom med god brandingværdi

Beskrivelse

Ejendommen har en yderst markant facade mod Hovedvejen, der giver mange muligheder for både blikfang og "pop-ind" kunder.
Hovedvejen i Glostrup er kendt for både indkøb og rigtig meget trafik, som denne butik også får gavn af. Området omkring Hovedvejen, både nord og syd, bærer præg af mange boliger - både villaer, men også tættere boligbyggeri, med et stort opland af handlende.
Der er i ejendommen 3 butikker, hvoraf 2 allerede er udlejet til henholdsvis Netto og PetWorld, hvorfor grundlaget for et rigtig godt kundeflow allerede er skabt.
Den sidste ledige butik i ejendommen er på 905 m2, beliggende midt i ejendommen og med parkering lige foran døren. Butikken bliver højloftet og med et godt lysindfald både fra facaden samt fra flotte ovenlysvinduer.
Butikken er regulært indrettet og bliver overtaget som white-box, og evt. efter særlige ønsker fra lejer i samarbejde med udlejer.
Der er i lejemålet dobbelt loftshøjde for at skabe bedst mulig atmosfære og lys, ligesom der er et hav af anvendelsesmuligheder, som vil passe perfekt ind her.
Ejendommen er energimærket med karakteren D
  • Samlet salgsareal: 905 m²
  • Overtages som white-box
  • Synlig placering med facade mod Hovedvejen
  • Netto og PetWorld som nærmeste naboer
  • Årlig leje: kr. 1.357.500,- (kr. 113.125,- pr. måned) ekskl. drift

Retail

Leje kr. 1.357.500
Areal 905 m2
Sagsnr. 288661
Adresse Hovedvejen 11
2600 Glostrup
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Værksted
Værksted
Facade
Facade
Facade
Værksted
Værksted
Værksted
Værksted
Værksted
Indendørs
Værksted
Facade
Luk