1620 København V - Vesterbrogade 106B

God indretning både til detailbutik eller restauration

Beskrivelse

I åben forlængelse af salgsarealet er det muligt at etablere et mindre, åbent køkken. Der er på nuværende tidspunkt opsat en stor industriemhætte.

Ejendommen kan anvendes til forskellige former for restauration, take away-køkken, kaffebar, vinbar eller som delikatessebutik og har mulighed for at blive opdelt i to butikker med egne indgange hvis dette ønskes.

Til højre for salgsarealet fortsætter man ind i baglokalerne. Her er der på nuværende tidspunkt en mindre men velfungerende opvaskestation med en god håndspuler og 3 vaske. Alle VVS- og elinstallationer er kun 2,5 år gamle. Det samme er gældende for vinylgulvene.

Der er etableret toilet og personalefaciliteter med 2 døre jf. fødevaremyndighedernes krav. Der findes en ekstra indgang fra Vesterbrogade, hvor der er direkte adgang til et kølerum. Såfremt dette nedtages, kunne der i lighed med tidligere, indrettet 2 separate butikker. Desuden findes der et rummeligt tørlager. Fra baglokalerne er der også adgang til ejendommens gård, hvor der, efter nærmere aftale med udlejer, er mulighed for at have containere stående. Direkte adgang fra Vesterbrogade til lagerområdet.

Der er indlagt bygas i ejendommen, og gashanen kan genetableres i ejendommen, hvis der er interesse for det. Der er udført udluftning, som er ført over taget.

Lokalet har indlagt 50 ampere strømforsyning.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Butiksareal i alt 187 m² i kælder
  • 2 sammenlagte butikslejemål med mange anvendelsesmuligheder
  • Stor eksponeringsværdi og særdeles velbeliggende
  • Mulighed for opdeling i to lejemål på hhv. 75 m² og 112 m²
  • Pris: kr. 6.950.000,- kontant

Retail

Areal 187 m2
Pris kr. 6.950.000
Sagsnr. 288692
Adresse Vesterbrogade 106 B, parterre
1620 København V
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Udendørs
Udendørs
Udendørs
Udendørs
Facade
Forretning
Forretning
Kælder
Forretning
Kælder
Hall
Badeværelse
Kælder
Kælder
Kælder
Alle plan (3x2)
Alle plan (2x3)
Stueplan
Alle plan (1x1)
Luk