Sct. Mathias Gade 56, st., Viborg

Attraktiv butik i gågaden med stor facadeværdi

Beskrivelse

Et særdeles velbeliggende lejemål på den attraktive del af Sct. Mathias Gade, som er den ubetinget bedste gågade i Viborg. Der er tale om en velholdt ejendom med en smuk klassisk facade.

Lejemålet er på 296 m², hvorfor der her er en sjælden mulighed for at få et lejemål i en størrelse som efterspørges af mange lejere. Der er ca. 15 meters facade til eksponering mod Sct. Mathias Gade (gågaden) samt ca. 8 meters facade mod St. Sankt Peder Stræde.
Med butikkens store brede facade ud til Sct. Mathias Gade (gågaden) er der gode muligheder for udstillingsvarer under markiserne. Som nærmeste nabo til lejemålet er Frellsen, Vila, Change Lingeri, Sport 24, Sisters Point, Femilet, Normal, H&M samt Only.

Lejemålet består af stort regulært butikslokale i stueplan på 296 m². Udlejer er indstillet på at indrette kontor, kantine, toilet samt lager efter lejers ønske. Gulvene i butiksarealet er belagt med lyst vinyl og lofterne er monteret med systemlofter med integreret belysning. Såfremt lejer har behov for butik i hele stueplan er der mulighed, i kælderen, for at benytte det eksisterende toilet, kantine med lyst inventar samt lager. Uanset løsning vil lejen være uændret.

Der er særdeles gode parkeringsmuligheder tæt på lejemålet. På Fischers Plads er der 3 timers parkering på 479 parkeringspladser. Endvidere er der 287 parkeringspladser på Preislers Plads. Til medarbejderne er der mulighed for p-licens til nederste dæk på Fischers Plads og Preislers Plads til årligt kr. 1.250,-.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 296 m² butik
  • Stor synlighed med ca. 15 meters vinduesfacade
  • Optimal beliggenhed i byens bedste gågade
  • Særdeles gode parkeringsmuligheder ved Fischers Plads
  • Årlig leje: kr. 1.000.000,- + moms

Retail

Leje kr. 1.000.000
Areal 296 m2
Sagsnr. 288896
Adresse Sct. Mathias Gade 56, st.
8800 Viborg
Luk