Bredgade - Brønderslev

Investeringsejerlejlighed med 3 gode erhvervslejemål sælges

Beskrivelse

Ejerlejligheden er en del af en flot markant byejendom, som er yderst velbeliggende ud til trafikeret hovedstrøg og tæt ved gågaden i Brønderslev centrum.

Bygningen hvori ejerlejligheden er beliggende i stueplan, er opført i en smuk arkitektonisk stil, med flotte facader som er delvis pudset og i røde mursten. Tagkonstruktionen er opført som trempeltag med skifer eternitplader. Vinduerne er i plastrammer isat termoruder.

Ejerlejligheden er opdelt i 3 flotte separate lejemål:

Bredgade 39:
Lejemålet har gennem en lang årrække været udlejet til ejendomsmæglerforretningen Home. Lejemålet er i en flot vedligeholdt stand og forsynet med gode regulære kontorlokaler med store udstillingsvinduer ud mod Bredgade.

Bredgade 43:
Lejemålet som siden 2006 har været udlejet til solcenter, er indrettet med flere kabiner til solarierne mv. Lejemålet har et stort flot indgangsparti/udstillingsvindue.

Bredgade 47:
Lejemålet har siden 2018 været udlejet til it-firmaet podi. Lejemålet er indrettet med lyst og regulært butikslokale, toilet, personaleindgang samt kantine med køkken.


Der er mulighed for parkering direkte op til ejendommen og inden for kort afstand er der flere store offentlige parkeringspladser.


Ejendommen er energimærket med karakteren E.
  • Samlet etageareal: 266 m²
  • Ejerlejlighed i yderst flot byejendom i Brønderslev centrum
  • Beliggende ud til trafikeret hovedstrøg og tæt ved gågaden
  • Afkast 1. år: 7,0 %
  • Årlige lejeindtægter: kr. 202.055,-
  • Pris: kr. 2.580.000,- kontant

Retail

Areal 266 m2
Afkast 7,00%
Pris kr. 2.590.000
Sagsnr. 288417
Adresse Bredgade 39, 43 og 47
9700 Brønderslev
HENT PROSPEKT
Luk