Vandtårnsvej 83, 1. sal, Søborg

4 lejemål i kontor-fællesskab

Beskrivelse

Velkommen til VAT83.

Gedigene materialer og gennemtænkte løsninger er grundtankerne til denne erhvervsejendom med en stærk og bæredygtig profil. Som lejer i VAT83 bliver I en del af et professionelt og velfungerende fællesskab med en effektiv lejerforening.
Kontorarealerne i ejendommen er nyistandsatte og fremstår moderne og indflytningsklare. Lejemålene er gennemlyste og har yderst fleksible indretningsmuligheder.

VAT83 HUB er et helt nyt koncept målrettet de mindre virksomheder i vækst, der ønsker fleksible vilkår og professionelle faciliteter.
1. sal er delt op i 4 lejemål, som deler et stort caféområde, køkken og toiletfaciliteter. Der er lagt op til både moderne og nyistandsatte kontorer og uhøjtidelig netværk for de fire heldige lejere.


Ejendommen er beliggende i Søborg i et velfungerende erhvervsområde. Med både motorvejsnettet og ringvej03 i nærheden er lejemålet nemt at komme til og her er rig mulighed for parkering på terræn. Tæt på ejendommen afgår flere busser, som let kan transportere jer til f.eks Nørreport på 30 minutter.

Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Indflytningsklare lejemål fra 230 m² til 338 m² i ny HUB på 1. sal
  • Bliv en del af et velfungerende fællesskab
  • Beliggende i Søborg erhvervsområde, tæt på motorvejen og offentlig transport
  • Intelligent bygning med nyistandsatte og indflytningsklare kontorarealer
  • Årlig leje: Kr. 995,- pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 1.101.465
Areal 258 m2
Sagsnr. 288959
Adresse Vandtårnsvej 83, 1. sal
2860 Søborg
Visualisering
Visualisering
Luk