Produktionsvej 2, 2. sal, Glostrup

Kontorlejemål i erhvervsområde

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende i Glostrup, nærmere bestemt Ejby Erhvervsområde.
Området er i dag udlagt til industri, produktion og service. Der er dog sket en brancheglidning, hvorfor store dele af området i dag anvendes til kontor-formål, herunder hele komplekset omkring Danske Bank.
Erhvervsområdet ligger omkranset af Nordre Ringvej, Jyllingevej og Frederikssundmotorvejen, som sikrer en god trafikbetjening. Letbanen langs Ring 3 vil få stop direkte ud for området og vil dermed forbedre den kollektive trafikbetjening.
Bygningen er i dag ejet af CET Ejendomme ApS. CET Ejendomme ApS, har samme ejer som Ingeniørvirksomheden ISC, som i dag selv benytter ejendommen som deres domicil.
På 2. sal i bygningen findes ledigt kontorareal der i alt udgør 981 m². Arealet fremtræder lyst, moderne og yderst velindrettet. Lejemålet er indrettet i en u-form, med en central opgang. Lokalerne er indrettet med god loftshøjde, behagelige lysindfald og et godt indeklima. Inddelingen af arealerne er dag en kombination af mindre kontorlokaler og storrumskontorer. Til hver fløj findes samlet toiletkerne med bad og tekøkken.
Til ejendommen findes parkeringsareal.
Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Samlet etageareal: 981 m² kontor
  • Lyst og moderne kontorfællesskab
  • Attraktiv beliggenhed i erhvervsområde
  • Drift a conto: kr. 200,- pr. m²
  • Tilhørende tekøkkener, toiletkerne og bad
  • Årlig leje: kr. 750,- pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 735.750
Areal 981 m2
Sagsnr. 288599
Adresse Produktionsvej 2, 2. sal
2600 Glostrup
HENT PROSPEKT
Luk