Fredericia - Norgesgade 7A-B

Velholdt investeringsejendom i midtbyen sælges

Beskrivelse

Pæn og velholdt investeringsejendom, c1entralt beliggende i Fredericia.

Ejendommens klimaskærm fremstår pæn og velholdt, delvist pudset og delvist rå murstensfacade. Der hører desuden en pæn og hyggelig gårdhave til ejendommen, der tilgås fra Kirkestræde.

Ejendommen er fordelt på 2 opgange, hhv. 7A og 7B. Opgang 7A er udlejet til Aarsleff, som har indrettet kontor i stueplan og kantine samt velfærd i kælderen. Deslige er 1. sal udlejet til klinikformål og på 2. og 3. sal forefindes 2 fine og velindrettede boliglejemål.

Opgang 7B indeholder et erhvervslejemål på 1. sal og fine og velindrettede boliglejemål på 2. og 3. sal. Aarsleffs lejemål fylder hele stueplan i både A og B.

Ved en eventuel fremtidig tomgang af erhvervslejemålene, kunne man med fordel konvertere dem til bolig. Specielt lejemålene på 1. sal er oplagte til konvertering.

Aarsleffs lejemål kunne også konverteres. En mulighed kunne være at indrette bolig i hovedhuset og lade der forblive erhverv i baghus og kælder, som tilgås fra Kirkestræde. Ved konvertering vil det ligeledes væres muligt at fjerne dækningsafgiften, hvilket vil forbedre driften i ejendommen.

Generelt en pæn og velvedligeholdt ejendom med en god og central beliggenhed, gode lejemål og ikke mindst mulighed for videre udvikling.


Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 1.283 m²
  • Årlige lejeindtægter: kr. 677.037,-
  • Lav leje, svarende til kun kr. 528 pr. m²
  • Konverteringsmulighed på sigt
  • Afkast 1. år: 5,9 %
  • Pris: kr. 8.650.000,- kontant

Blandet bolig/erhverv

Areal 1.283 m2
Sagsnr. 287517
Adresse Norgesgade 7A-B
7000 Fredericia
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Reception
Køkken
Kontor
Kontor
Kontor
Indendørs
Gang
Indendørs
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Soveværelse
Værelse
Soveværelse
Badeværelse
Facade
Facade
Facade
Facade
Luk