Vejle - Den Hvide Facet - 1. sal

Kontorlokaler i Vejles vartegn

Beskrivelse

Den Hvide Facet er Vejles vartegn som den højeste bygning og dermed en ejendom, som er kendt af alle i Vejle. Den Hvide Facet ligger tæt på centrum og offentlige transportmuligheder og med alle cityfaciliteter inden for gåafstand. Af andre lejere i lokalerne kan nævnes DR, advokatfirma, telemarketingbureau, Marselisborg - Center for Udvikling, Kompetence & Viden samt Colliers. Derudover er der i området blandt andet Skov Advokater, Cowi ingeniører og flere pengeinstitutter.

Dette lejemål på 100 m² er beliggende på 1. sal og består af et kontorlokale, der kan indrettes efter lejers ønsker. Derudover er der adgang til fælles køkken, der deles med den anden lejer på etagen, Colliers International Danmark A/S, efter nærmere aftale. Ud over dette lejemål forefindes yderligere ledige lejemål fra 129 til 626 m². Bygningen er opført i bedste kvalitet og er udvendigt beklædt med en lys natursten, der gør ejendommen markant i bybilledet. Store glaspartier bryder naturstensfacaderne, hvilket giver meget lyse lokaler. Der er elevator i ejendommen, ligesom der er aircondition. Der er adgang til en stor fælles
tagterrasse for samtlige brugere og ejere af ejendommen. Lokalerne er indrettet med nedhængte lofter og grundbelysning og kan indrettes efter nærmere aftale med lejer.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 100 m²
  • Adgang til fælles køkken
  • Øvrige lejere i ejendommen er bl.a. DR, advokatfirma og Colliers
  • Indflytningsklare og moderne lokaler
  • Gode parkeringsmuligheder for kunder og ansatte
  • Årlig leje: kr. 60.000,- ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 65.000
Areal 100 m2
Sagsnr. 288465
Adresse Den Hvide Facet 1, 1. sal (2A)
7100 Vejle
HENT PROSPEKT
null
null
Gang
Gang
KøkkenAlrum
Badeværelse
Billede
Udendørs
Billede
Billede
Facade
Luk