Ågade 12E, Give

Ejendom med mange anvendelsesmuligheder sælges

Beskrivelse

Ejendommen er oprindeligt opført til brug for vognmandsforretning og består af værkstedsbygning, hvor facaderne er beklædt med ståltrapez plader og taget er pålagt bølgeeternit. Lofthøjden i værkstedet er 3,5 m, og loftet er beklædt med lyse træbetonplader. I værkstedsbygningen er der i den sydlige gavl adgang via 2 aluledhejseporte, hver med en bredde på 3,78 m og en højde på 3,40 m. I den nordvendte gavl er der 1 foldeport i samme størrelse. I det bageste venstre hjørne er der indrettet særskilt værkstedsrum. De indvendige vægge er beklædt med træplader. I den gennemgående bane mod højre er der smøregrav.
Værkstedsbygningen er opvarmet via calorifereblæser forsynet med olie. Olietanken er overjordisk placeret langs den ene side af værkstedsbygningen.
Bag værkstedsbygningen er der opført mindre tilbygning som depotrum.
Langs værkstedsbygningens ene side er der opført vaskehal, hvor siden er opført i gasbeton og gavlene er beklædt med ståltrapezplader. Taget er pålagt aluminiumsplader. Lofthøjden i vaskehallen er 5,85 m og hallen har i begge gavle adgang via aluledhejseporte med en bredde på 4 m og en højde på 4,5 m.
I såvel værksteds- som vaskehal er der grundbelysning i form af neonlamper (monteret i loftet i værkstedet og i siderne i vaskehallen).
Som særskilt bygning er der endvidere opført hal til oplag. Hallen er opført over stålspærskonstruktion. Begge sider, den ene gavl og taget er beklædt med ståltrapezplader. Lofthøjden under ståldragerne er 4,85 m.
Langs værkstedsbygningens anden side og foran de 2 porte er der betonbelagt vaskeplads med afløb til olieudskiller.
Den øvrige del af det ubebyggede areal er udlagt i grusbelagt køre- og parkeringsareal. Grundarealet udgør 4.307 m².
Ejendommen er energimærket med karakteren G.
  • Samlet etageareal: 762 m²
  • Grundareal: 4.307 m²
  • Kort afstand til motorvejsnettet
  • Store udvidelsesmuligheder på grunden
  • Pris: kr. 595.000,- kontant

Industri & logistik

Areal 762 m2
Pris kr. 595.000
Sagsnr. 288753
Adresse Ågade 12E
7323 Give
HENT PROSPEKT
Luk