Gladsaxevej 342, Søborg

Et af Søborgs flotteste lejemål

Beskrivelse

Nu kan I leje en af Søborgs markante og flotteste ejendomme på i alt 3.502 m2, som kan blive jeres nye domicil med kontor og lager ud til Gladsaxevej.
Ejendommen er bygget som domicil og har et særdeles præsentabelt indgangsparti med glasfacade og trappe samt elevator til 1. og 2. sal - og byder på mange detaljer af høj kvalitet i indretningen.
Lagerhallen er højloftet, har masser af lys fra ovenlysvinduer og rulleporte med læsserampe mod Gladsaxevej samt port i niveau bagtil.
Ejendommen ligger mellem Vandtårnsvej og Gladsaxe Ringvej - og med gode infrastruktur, bl.a. få minutters kørsel til motor- og ringveje. Her er bus til døren og gode forbindelser ind mod København og mod S-togsstationer i området. Og når letbanestationen ved Gladsaxevej kommer, er her kun 350 meter til ejendommen. Der er ca. 60 parkeringspladser og udgang til terrasse fra kantine i stueplan.
Ejendommen er en af strækningens mest præsentable. Opført som domicil med markant glasfacade og indgangsparti med åbent til 2. sal og flotte lysekroner, trappe, elevator, garderobe og indbydende reception.
I stueplan findes også køkken og kantine med udgang til terrasse, hvor frokosten om sommeren kan indtages med kollegerne. Derudover kontorer og trappe til kælder samt indgang til lagerhallen.
På 1. og 2. sal kontorer af skiftende størrelse, tekøkken og et særligt "skibsdæk" med ovenlys og visuel kontakt mellem etagerne. En anderledes, meget præsentabel og total indflytningsklar ejendom.
Lagerhallen er højløftet, har gode tilkørselsforhold med rampe mod Gladsaxevej og direkte indkørsel bag ejendommen. Her er ovenlys og mange muligheder for montage.

Ejendommen er energimærket med karakteren D
  • Samlet etageareal: 3.502 m² - heraf 1.728 m² kontor, 1.204 m² højloftet lager og 570 m² kælder
  • Gåafstand til den kommende letbane
  • Indflytningsklar fra 1. juli 2019
  • Mange flotte detajler i ejendommen
  • Årlig leje: kr. 2.415.050,- (kr. 201.254,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 2.415.050
Areal 3.502 m2
Sagsnr. 288974
Adresse Gladsaxevej 342-354
2860 Søborg
HENT PROSPEKT
1. sal
Plantegning
Plantegning
Stueplan
Luk