Tempovej 27, Ballerup

Nyrenoveret kontor lige som du vil have det

Beskrivelse

Ejendommen er på ca. 6.000 m², og er opdelt i flere lejemål, både som selvstændige kontorlejemål og som kontor- og lagerlejemål.
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Ballerup Boulevard og Tempovej, hvilket giver en helt unik mulighed for profilering af sin virksomhed.
Udvendig som indvendig fremtræder ejendommen præsentabel, hvor mange af lejemålene er blevet moderniseret indenfor de seneste par år. I løbet af 2017 er de fælles indgangspartier, samt facaden, blevet renoveret.
Ejendommen har en præsentabel ankomst med grønne arealer og flotte indgangspartier. Der forekommer gode parkeringsforhold både foran og omkring ejendommen. Samlet set giver ejendommen altså optimale betingelser for mange firmaer, deres ansatte, leverandører og kunder.

Lejemålet er beliggende på ejendommens 1. sal med facade ud til Ballerup Boulevard, som derved er en stor mulighed for at profilere virksomheden med logo.
De mange vinduer på begge sider af lejemålet skaber et lyst og åbent rum.
Kontoret er i gang med gennemgribende renovering for at blive et af Storkøbenhavns flotteste kontorer. Her er nyt, sort Svane Køkken, lyst olieret fingerparkettrægulv, akustiklofter med intelligent LED-lysstyring mm. Venter kun på, at vi får at vide, hvor vi skal sætte de karakteriske Stensdal-glasvægge, så I kan få lejemålet præcis, som I vil have det.
Til lejemålet er det muligt at leje 100 m² lager i stueetagen.


Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 987 m² kontor
  • Mulighed for leje af 100 m² lager
  • Årlig leje: Kr. 784.665,- (svarende til kr. 65.389,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 784.665
Areal 987 m2
Sagsnr. 288978
Adresse Tempovej 27
2750 Ballerup
HENT PROSPEKT
Plantegning
Luk