Storebælts Erhvervspark 3, Korsør

Stor kontorejendom beliggende ved Storebæltsbroen udlejes

Beskrivelse

Hermed udbydes særdeles velbeliggende kontorejendom lige ved siden af motorvejen og 2 min. kørsel fra Storebæltsbroen, hvilket giver optimale logistikforhold for medarbejder og kunder af huset. Selve ejendommen er opført i 1993 i murværk og med teglsten med rejsning. Vinduerne er vedligeholdelsesfrie og med solafskærmning og generelt fremstår ejendommen særdeles velvedligeholdt såvel udvendigt som indvendigt.

Selve ejendommen er opført i 3 etager med fælles indgang/receptionsområde og elevator fra kælder til 2. sal. Ejendommen er opført som et T, således med møde- og konferencefaciliteter i begge sider på etageadskillelserne forrest i ejendommen samt tilhørende administrationsafsnit med kontor- og mødefaciliteter i varierende størrelse. Samtlige vægge er lette, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet for lejer. Endvidere toiletkerne til servicering af samtlige etager ligesom der er installeret ventilation i hele ejendommen. Derudover er der indrettet en fælles kantine med tilhørende køkkenfaciliteter til ejendommens brugere. Kælderen er indrettet til teknik og opbevaring, ligesom der er indrettet et stort fuldautomatisk arkivrum med reolsystemer.

Ejendommens udenomsarealer er udlagt til parkering. Der er således 80 parkeringspladser fordelt på henholdsvis front og bagside af ejendommen, ligesom der også er opført et mindre parkeringsskur samt et cykelskur i forbindelse med ejendommen.

Ejendommen har tidligere været udlejet som domicilejendom for SKAT, men kan også fremover fungere som flerbrugerhus med fælles kantine og mødefaciliteter.

Ejendommen er energimærket med karakteren G.
  • Samlet etageareal: 2.998 m² kontor + 390 m² kælder
  • Velvedligeholdt ejendom - tidligere SKAT domicil
  • Let adgang til motorvejsnettet
  • Mulighed for opdeling
  • 80 p-pladser tilhørende ejendommen
  • Årlig leje: kr. 1.765.900,- (kr. 147.158,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 1.765.900
Areal 3.579 m2
Sagsnr. 288780
Adresse Storebælts Erhvervspark 3
4220 Korsør
Facade
Facade
Facade
Værelse
Værelse
Værelse
Soveværelse
Værelse
Værelse
Værelse
Gang
Køkken
Repos
Badeværelse
Facade
Udendørs
Udendørs
Facade
Have
Udendørs
Udendørs
Facade
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Set fra haven
Set fra haven
Plantegning
Plantegning
Stueplan
1. sal
Luk