Nørre Voldgade 22, København K

Rustik og charmerende butik til afståelse på Nørre Voldgade

Beskrivelse

Området:
Vi er i hjertet af København i Nørre Kvarter, der omfatter det område i Indre By, der afgrænses af Nørregade, Nørre Voldgade, Vestergade og Vester Voldgade, og gennemskæres af de fem populære stræder som Lars Bjørnstræde, Larslejsstræde, Sankt Peders Stræde, Studiestræde og Teglgårdstræde. I dette område op mod Nørre Vold, lå byens første teglgård og teglværk. I 1980`erne begyndte kommunen en tiltrængt renovering af hele området. Gaden er idag blevet fashionabel med mange små specialforretninger.

Lejemålet:
Ejendommen ligger midt i epicenteret for det pulserende københavnske byliv- et stenkast fra en af Danmarks travleste tog- og metro stationer, Nørreport. Ligeledes får du den smukke Ørstedspark som forhave, og blot et par hundrede meter til Strøget og Købmagergade. Bedre beliggenhed finder man ikke.
I området ligger flere store offentlige institutioner, såsom Københavns Universitet, Københavns Hovedbibliotek, Niels Brock og Scandinavian Academy of Fashion Design, hvilket giver meget lokal trafik fra forbipasserende.
Store vinduesfacader og gode eksponeringsmuligheder er nøgleordet her på Nørre Voldgade 22, hvor du får en unik mulighed for at erhverve dig en hjørnebutik med god loftshøjde og fantastisk lysindfald hele dagen.
Lejemålet har to indgange. En fra Nørre Voldgade og en fra Teglgårdsstræde, som er to af Københavns meste kendte gader. Dette gør butikken ekstra tilgængelig og et godt supplement til de store vinduespartier, som er de perfekte udstillingsvinduer for dine varer.
Udover butikken får du et personale/køkkenfaciliteter og fælles toiletfaciliteter. Efter ønske og aftale med udlejer vil det være muligt, at få etableret et toilet i lejemålet.
Der er uendelig mange anvendelsesmuligheder i lejemålet, indenfor almindelig detailhandel med brancher som f.eks. beklædning, bolig, fritid og udvalgsvarer.
Lejemålet vil ligeledes egne sig godt til en udstilling kombineret med en café med koldt køkken. Frisør, klinik og andre servicefag kunne også være en mulighed, dog med udlejers godkendelse.
Ejendommen er ikke omfattet reglerne for energimærkning, da ejendommen er fredet.
  • Samlet etageareal: 178 m² - heraf 96 m² butik og 82 m² kælder
  • Store vinduesfacader og gode eksponeringsmuligheder
  • Mange anvendelsesmuligheder, herunder detail og take-away
  • Afståelsesbeløb: kr. 450.000,-
  • Årlig leje: kr. 144.589,- (kr. 12.049,- pr. måned)

Retail

Leje kr. 144.589
Afståelse kr. 450.000
Areal 178 m2
Sagsnr. 289063
Adresse Nørre Voldgade 22, st.
1358 København K
HENT PROSPEKT
Indgang
Indgang
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Gang
Lager
Kælder
Kælder
Kælder
Stueplan
Kælder
Luk