Dronningens TVærgade 10, st., København

Erhvervsejerlejlighed til investering

Beskrivelse

Dronningens Tværgade er en af de indre gader i København K. Her har man et pulserende byliv, hvor man er i gåafstand til Kongens Nytorv, Nyhavn, Kongens Have, Amalienborg, større parkeringshuse mv. Ejerlejligheden ligger lige overfor Dandys og Hotel Phønix ligger lige rundt om hjørnet. Endvidere 50 meter til Store Kongensgade.

Ejerlejligheden er på 110 m² i stueetagen og der er særskilt brugsret til 40 m² i kælderen, som er indrettet til køl og frys samt lagerfaciliteter.

Punk Royal er en kendt svensk restaurantkæde, som udmærker sig med et helt specielt koncept. Restauranten er indrettet som en "underground" med skæve farver, graffiti og meget mere kombineret med fantastisk gourmetmad. En gæst bruger i gennemsnit ca. 1.200 -1.300 kr. for et måltid inkl. drikkevarer. Der er ca. 20 borde i restauranten, som er indrettet med helt nyt industrikøkken med alt tilbehør.

Derudover udendørsservering.

Restauranten indeholder udover seatings, et industrikøkken, to toiletter til gæsterne M/K samt personalerum med toilet. Derudover er der kælderrum med indbygget kølerum. Beliggenheden var meget vigtig, da man fandt lokation, grundet høj koncentration af turister og købestærke kunder i området.

Restauranten åbnede sidste år og har allerede forøget omsætning markant -indenfor perioden februar-maj måned 2019 har restauranten omsat for 3,5 mio. DKK og et overskud på ca. 1,2 mio. DKK.

Ejendommen har fået isoleret alle rør mv.

Ejendommen er fredet, hvorfor der ikke betales ejendomsskat.
  • Samlet etageareal: 150 m² - heraf 110 m² salgsareal og 40 m² kælder
  • Restaurant Punkt Royale på lang lejekontrakt - 15 års længde
  • Selskabshandel - udskudt skat deles 50/50
  • Årlige lejeindtægter: kr. 330.000,-
  • Afkast 1. år: 4,75 %
  • Pris: kr. 6.970.000,- kontant

Retail

Areal 150 m2
Afkast 4,72%
Pris kr. 6.970.000
Sagsnr. 288907
Adresse Dronningens Tværgade 10, st.
1302 København K
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Forretning
Forretning
Forretning
Køkken
Forretning
Køkken
Køkken
Køkken
Køkken
Forretning
Badeværelse
Badeværelse
Forretning
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Udendørs
Udendørs
Luk