Rådhuspladsen 16, 5., København K

Ultimativ beliggenhed for den kræsne virksomhed

Beskrivelse

545 m² kontor med eksklusive tagterrasser samt overdådig full-service løsning i luksuriøse rammer.

Beliggenhed:
Ultimativ beliggenhed på Danmarks mest prominente og mondæne adresse Rådhuspladsen. Med Metroen for foden af lejemålet samt alt hvad hjertet begærer af caféer, Strøget, Tivoli og Hovedbanegården, er det svært at finde en mere central og prestigefyldt beliggenhed for både kunder og medarbejdere.

Ejendommen:
Ejendommen, også kaldet "Richshuset" tegnet i 1935 af Alf Cock-Clausen, ligger på hjørnet af Rådhuspladsen og Vesterbrogade lige overfor Rådhuset, Strøget og den nye Metro. Ejendommen er især kendt for sit karakteristiske hjørnetårn med de to forgyldte vejrpiger på toppen af det farverige termometer i tårnets fulde længde. Siden ejendommens færdiggørelse i 1936 har den haft en unik position midt i byens hjerte og anses fortsat for at være en af hovedstadens mest markante og iøjnefaldende erhvervsbygninger.

Reception:
Ejendommens gæster bydes velkommen i receptionen, hvor gæsterne har mulighed for at vente i receptions-lounge området med direkte udsigt til Rådhuspladsen.
Receptionen er bemandet alle ugens dage i tidsrummet mandag til fredag 8.00 -17.00

Kontor:
Lejemålet er for nuværende opdelt med et storrumskontor med mindre mødelokale, samt udgang til to tagterrasser. Derudover eget køkken, to toiletter, 5 mindre separate kontorer som evt. vil kunne sammenlægges.

Mødelokaler:
Rådhuspladsen skaber kulissen for mødelokalerne i bygningen, og lokalerne er flot indrettet med design klassikere og diverse AV udstyr.

Kantine:
Forkæl dig selv, kunder og medarbejdere i kantinen, som har åbent hele dagen og tilbyder både morgenmad, frokost, frisk frugt, eftermiddagskage og diverse drikkevare. Det er frivilligt at benytte kantinen, og der betales efter forbrug til rimelige priser. Som eksempel kan nævnes at frokostbuffeten koster 69,-ekskl.. moms, ad libitum kaffe/the til 299,-ekskl. moms pr. person pr. md.

Tagterrasse:
Mod gården findes den ene eksklusive tagterrasse, som er delt op i to sektioner. Fra Køkkenet er der direkte adgang til en mindre sektion med bord og stole, mens der fra storrumskontoret er adgang til sektion med behagelige liggestole. En fantastisk eksklusiv "oase" til rekreative formål i løbet af dagen, eller kundeevents.

Nemt og bekvemt:
Udover meget fleksible lejevilkår, er der mange andre fordele ved at vælge en full-service kontorhotel løsning.
Konceptet er enkelt: Gør det du er bedst til, resten overlader du til udlejer.

Ring til os i dag for at høre mere om dette unikke kontorlejemål.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 545 m² kontor
  • Ultimativ beliggenhed med egne tagterrasser
  • Overdådig full-service løsning
  • El, vand, varme, internet, rengøring mv er inklusiv i lejen
  • Årlig leje: kr. 790.250,- (kr. 65.855,- pr. måned) inkl. drift og forbrugsudgifter
  • Høj brandingværdi

Kontor

Leje kr. 790.250
Areal 545 m2
Sagsnr. 289251
Adresse Rådhuspladsen 16, 5. sal
1550 København V
HENT PROSPEKT
Altan
Altan
Indgang
Facade
Kontor
Køkken
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Altan
Udsigt
Udsigt
Udsigt
Udsigt
Plantegning
Luk