Antonigade 11, København K

3 kontor-lejemål med central placering i City

Beskrivelse

Ejendommen er opført i 1890 og rummer et historisk vingesus fra en svunden epoke, idet den tidligere har fungeret som politistation. Den er tegnet af den senere stadsarkitekt Hans Wright, og rummer stadigvæk reminiscenser og detaljer fra dens tidligere funktion. Ligeledes er der fortsat spor fra de tidligere fængselsceller, som i dag fungerer som kontor- og mødelokaler. Ejendommen er løbende blevet renoveret og fremstår i dag i meget flot stand med en klassisk facade i stueplan opført med granitsten, samt et yderst præsentabel indgangsparti med terrazzo-belagt gulv. Der er planlagt facaderenovering i 1920/21.

Parterre:
Fra hovedindgangen er der direkte adgang til parterrelejemålet via elevator, samt trappenedgang via gården. Entréen byder på et mindre tekøkken, samt pænt toilet. Derudover er der adgang til diverse mindre depotrum, heraf ét med opsat bruseniche.
Der er opsat køkken i den ene ende af lokalet, og der er direkte adgang til egen private terrasse fra 4 dobbeltdøre.
Alt i alt et meget velegnet kontor til den mindre virksomhed med op til ca. 12 medarbejdere, der ønsker et kreativt og anderledes kontor midt i byen.
Mod Antonigade findes der et lokale med charmerende lysindfald fra parterrevinduerne. Der er to indgange til lokalet, hvilket gør det muligt evt. at opdele.
Der er ligeledes direkte adgang til gården via bagtrappen, samt separat dør til depot.
Fra storrumskontoret er der direkte adgang til ca. 25 m² terrasse, som hører eksklusivt til dette lejemål.

Stueplan:
Fra opgangens repos, er der direkte adgang til lejemålets storrumskontor, der fordeler sig både til højre og venstre. For enden af lokalet mod venstre findes et opholdsrum i forbindelse med nyt anretter køkkenet, samt indgang til separat kontor. Her finder man ligeledes adgang til 3 tidligere fængselsceller, som i dag er slået sammen til et mødelokale med ovenlys. I modsatte ende mod højre er der adgang til et stort kontorlokale mod Antonigade med plads til 8 personer. Lejemålet har karakter af herskabslejlighed med højt til loftet og fremstår smagfuldt nyistandsat. Der hører et pænt toilet med til lejemålet med adgang fra repos.

1. sal:
Fra indgangspartiet er der direkte adgang til lejemålet via elevator, samt trappeopgang via gården. Entréen fordeler adgang til et pænt toilet, nyt spisekøkken med plads til ca. 12 personer, samt storrumskontor mod gården med plads til ca. 5 personer inkl. evt. receptionsområde. For enden af lokalet mod venstre findes to separate kontorer med plads til 2 personer i hvert kontor. I modsatte ende mod hjørnet, er der adgang til et større kontorlokale mod Antonigade med plads til 7 personer. Herfra adgang til separat kontorlokale, samt mødelokale. Lejemålet har karakter af herskabslejlighed med højt til loftet og fremstår smagfuldt nyistandsat. Alt i alt et velegnet kontorlejemål til virksomhed med behov for ca. 17 arbejdspladser, der ønsker en central beliggenhed i historiske rammer.

Ejendommen er energimærket med karakteren D
  • Samlet etageareal: 788 m² - heraf 268 m² parterre, 245 m² stueplan og 275 m² 1. sal
  • Lejemålet har karakter af herskabslejlighed med højt til loftet og fremstår smagfuldt nyistandsat.
  • Mulighed for at leje 67 m² separate lagerlokaler, med indgang fra lejemålets hovedtrappe i gården
  • Kun 100 meter til Kgs. Nytorv med metrostationen og den smukke snarlig nyåbnede plads
  • Årlig leje: kr. 954.700,- (kr. 79.558,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 954.700
Areal 788 m2
Sagsnr. 289214
Adresse Antonigade 11
1106 København K
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Indgang
Forretning
Værelse
Forretning
Forretning
Køkken
Værelse
Kælder
Udsigt
Terrasse
Værelse
Værelse
Gang
Gang
Gang
Overdækket terrasse
Køkken
Badeværelse
Terrasse
Kælder
Stueplan
1. sal
Luk