Jellingvej 26, Svenstrup J

Regulær lager-/logistikejendom tæt ved E45

Beskrivelse

Flot domicilejendom beliggende i et erhvervsområde i den sydlige del af Svenstrup, og i umiddelbar nærhed af Hobrovej, der fører direkte til motorvej E45. Frakørslen ligger inden for 5 minutters kørsel.

Ejendommen ligger for enden af Jellingvej, med en fin facade, hvor der er gode skiltningsmuligheder. Man bliver budt velkommen af et flot indgangsparti med trappeopgang til 1. sal på venstre hånd. På højre hånd er en indbydende reception, stort flot mødelokale med højt til loftet, et par kontorer, samt kantineafdeling med udgang til en lille terrasse. Første sal er indrettet med et stort fælles kontor, 3 enkelte kontorer, et stort mødelokale, samt et større rekreativt område pt. indrettet med pool bord. Der forefindes endvidere en toiletkerne med toiletter og badefaciliteter på begge etager. Kontordelen udgør samlet 525 m². Der er etableret et parkeringsområde foran indgangen med 15-20 parkeringspladser.

Lagerdelen er på 1.326 m² og er indrettet med tre porte, to af dem med rampe, og den sidste med indkørsel i niveau. Størstedelen af lageret er regulært højloftet med ca. 5 meters frihøjde. 100 m² af lageret er lavet som et selvstændigt rum med antistatisk gulv og opbevaringsplads ovenpå. Der er ligeledes en lille trappe ned til kælderen på 36 m², hvorfra der ligeledes er en port ud.
  • Samlet etageareal: 1.887 m² - heraf 1.326 m² lager, 525 m² kontor og 36 m² garage
  • Grundareal: 5.260 m²
  • Beliggende under 2 km fra motorvej E45
  • 2 læsseramper samt i port i niveau
  • Mulighed for udviddelse
  • Pris: kr. 8.950.000,- kontant

Industri & logistik

Areal 1.887 m2
Pris kr. 8.950.000
Sagsnr. 286470
Adresse Jellingvej 26
9230 Svenstrup J
HENT PROSPEKT
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Møderum
Møderum
Kontor
Kontor
Kælder
Lager hal
Set fra vejen
Udendørs
Set fra vejen
Set fra vejen
Kontor
Kontor
Spisestue
Kontor
Udendørs
Udsigt
Set fra vejen
Værelse
Spisestue
Luk