Klædemålet 9, 2100 København Ø

Domicilejendom i attraktivt område på Østerbro

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende i det attraktive og fredfyldte kontorområde omkring Lersø Park Allé på Østerbro, omkranset af grønne områder og kolonihaver. Med kun få minutters kørsel fra Helsingørmotorvejen via Tuborgvej er lejemålet optimalt placeret for bilister fra nord. Buslinje 42 holder lige udenfor lejemålet, og der er kun ca. 10 min. gang til både Ryparken-og Emdrup Station, med kort transporttid til Metro og Øresundstogene. Til lejemålet kan der lejes op til 30 p-pladser til 750,- pr plads pr. måned.inutters kørsel fra Helsingørmotorvejen via Tuborgvej er lejemålet optimalt placeret for bilister fra nord. Buslinje 42 holder lige udenfor lejemålet, og der er kun ca. 10 min. gang til både Ryparken- on, med kort transporttid til Metro og Øresundstogene. Til lejemålet kan der lejes op til 30 p-pladser.
Ejendommen er V-formet, opført i 1961 og fordeler sig over 4 etager, hvoraf parterre-etagen med kantinen er i terræn mod gården. På 3. sal findes en attraktiv og solrig fælles tagterrasse.

Dong har tidligere haft hovedsæde i ejendommen, der har plads til ca. 200 medarbejdere.
Det vil således være muligt for den fremtidige lejer at få sit helt eget domicil på i alt 2.659 m² med egen kantine. Der er også mulighed for at leje én eller flere etager separat.

Ved hovedindgangen bliver man mødt af en flot, bred trappeopgang med glasfacade. Fra stuerepos er der adgang til samtlige etager via elevator. Derudover findes der yderligere to trappeopgange, der forbinder etagerne med hinanden, og skaber en funktionel infrastruktur i ejendommen.

Stueetagen
926 m² lyse og indbydende kontorlokaler, som fordeler sig på reception samt diverse separate kontorlokaler med glaspartier ud til midtergangen. Kontorerne er af varierende størrelser fra 12-40 m². Der vil være mulighed for at lægge kontorerne sammen og lukke op ud mod midtergangen for at skabe et åbent kontorlandskab. Etagen er rigeligt forsynet med toiletter, samt et anretter køkken.
På etagen vil der kunne arbejde ca. 60 -70 personer.

1.sal
926 m² lyse og indbydende kontorlokaler, som ligeledes fordeler sig på reception samt diverse separate kontorlokaler med glasparti ud til midtergangen. Kontorerne er af varierende størrelser fra 12-40 m², herunder et attraktivt hjørnekontor i midten med egen lille altan. Der vil være mulighed for at sammenlægge flere kontorer, eller åbne op mod gangen for at skabe åbne kontorlandskaber. Etagen er rigeligt forsynet med toiletter samt et anretter køkken.
På etagen vil der kunne arbejde ca. 60-70 personer.

2. sal
807 m² lyse og indbydende kontorlokaler, som fordeler sig på reception, samt diverse separate kontorlokaler med glaspartier ud til midtergangen. Kontorerne er af varierende størrelser fra 12-40 m². Der vil være mulighed for at lægge kontorerne sammen og lukke op mod midtergangen for at skabe et åbent kontorlandskab. I den Nordvestlige fløj er der direkte adgang til den 110 m² store fælles solrig tagterrasse.
Etagen er rigeligt forsynet med toiletter, samt et anretter køkken.
På etagen vil der kunne arbejde ca. 50 personer.

Ejendommen fremstår indvendigt i god stand med flotte gulve, opdaterede elinstallationer samt godt lysindfald fra glaspartierne mod midtergangen. Det vil være muligt for den fremtidige lejer at sætte sit helt eget præg på arealet efter aftale med udlejer.

Ejendommen er energimærket med karakteren E.
  • Samlet etageareal: 2.659 m²
  • Kantine med tilhørende gård samt tagterrasse
  • Lyse og indbydende kontorlokaler
  • Mulighed for at leje op til 30 P-pladser
  • Årlig leje: kr. 2.924.900,- (kr.243.742,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 2.924.900
Areal 2.659 m2
Sagsnr. 289213
Adresse Klædemålet 9,
2100 København Ø
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Trappe
Kontor
Kontor
Gang
Værelse
Kontor
Kontor
Kontor
Altan
Badeværelse
Spisestue
Facade
Facade
Alle plan (3x2)
Luk