Klædemålet 9, 2. sal, København Ø

Funktionelle og effektive kontorlokaler med kantine

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende i det attraktive og fredfyldte kontorområde omkring Lersø Park Allé på Østerbro, omkranset af grønne områder og kolonihaver. Med kun få minutters kørsel fra Helsingørmotorvejen via Tuborgvej er lejemålet optimalt placeret for bilister fra nord. Buslinje 42 holder lige udenfor lejemålet, og der er kun ca. 10 min. gang til både Ryparken-og Emdrup Station, med kort transporttid til Metro og Øresundstogene. r li udenfor lejemålet, og der er kun ca. 10 min. gang til både Ryparken- on, med kort transporttid til Metro og Øresundstogene. Til lejemålet kan der lejes op til 30 p-pladser.
Ejendommen er V-formet, opført i 1961 og fordeler sig over 4 etager, hvoraf parterre-etagen med kantinen er i terræn mod gården. På 3. sal findes en attraktiv og solrig fælles tagterrasse.

Ved hovedindgangen bliver man mødt af en flot, bred trappeopgang med glasfacade. Fra stuerepos er der adgang til samtlige etager via elevator. Derudover findes der yderligere to trappeopgange, der forbinder etagerne med hinanden, og skaber en funktionel infrastruktur i ejendommen.

807 m² lyse og indbydende kontorlokaler, som fordeler sig på reception, samt diverse separate kontorlokaler med glaspartier ud til midtergangen. Kontorerne er af varierende størrelser fra 12-40 m². Der vil være mulighed for at lægge kontorerne sammen og lukke op mod midtergangen for at skabe et åbent kontorlandskab. I den Nordvestlige fløj er der direkte adgang til den 110 m² store fælles solrig tagterrasse.
Etagen er rigeligt forsynet med toiletter, samt et anretter køkken.
På etagen vil der kunne arbejde ca. 50 personer.

Ejendommen fremstår indvendigt i god stand med flotte gulve, opdaterede elinstallationer samt godt lysindfald fra glaspartierne mod midtergangen. Det vil være muligt for den fremtidige lejer at sætte sit helt eget præg på arealet efter aftale med udlejer.

Der er mulighed for at leje p-pladser til 750,- pr. måned.

2.sal kan lejes separat eller sammen med stueetagen og 1. sal med et samlet domicilareal på 2.659 m²

Ejendommen er energimærket med karakteren E.
  • Samlet etageareal: 807 m²
  • Kantine med tilhørende gård samt tagterrasse
  • Lyse og indbydende kontorlokaler
  • Mulighed for at leje P-pladser
  • Årlig leje: kr. 887.700,- (kr. 73.975,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 887.700
Areal 807 m2
Sagsnr. 289606
Adresse Klædemålet 9, 2. sal
2100 København Ø
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Trappe
Kontor
Gang
Værelse
Kontor
Kontor
Gang
Altan
Badeværelse
Spisestue
Facade
Facade
Til MFS
Luk