Peder Hvitfeldts Stræde 16, København K

110 m² i parterre i én af Københavns hyggeligste gader

Beskrivelse

Området
Ejendommen ligger midt i epicenteret for et pulserende café- og restaurationsmiljø et stenkast fra én af Danmarks travleste tog- og metrostationer, Nørreport, og med blot et par hundrede meter fra Strøget og indgangen til Kongens Have, finder man ikke en bedre beliggenhed i Frederiksstaden.
I området ligger flere store offentlige institutioner, såsom Københavns Universitet, Københavns Hovedbibliotek, Niels Brock og Scandinavian Academy of Fashion Design, hvilket giver meget lokal trafik fra forbipasserende.
Selve ejendommen Peder Hvitfeldts Stræde 16 er en historisk bygning, som blev opført i årene 1810-1812.

Ejendommen
Her er der en unik mulighed for at skabe rammerne til det du går og drømmer om. Lejemålet indeholder gode anvendelsesmuligheder og er nemt at indrette. Lokalet er lyst grundet det gode lysindfald fra de store vinduer.
Såfremt lejemålet benyttes til café, er der forventeligt mulighed for at inddrage noget af gaden til udendørsservering med kommunes godkendelse.
Der er personalefaciliteter i form af et mindre tekøkken og toilet i baglokalet. Vaskemaskine samt tørretumbler medfølger til lejemålet.
Såfremt du drømmer om andet end café, vinbar, frisør, kiosk mv, er der mange andre anvendelsesmuligheder i lejemålet, indenfor almindelig detailhandel med brancher som f.eks. beklædning, bolig, fritid, udvalgsvarer og andre servicefag er også en mulighed.
Lejemålet har nyere klinker på gulvet og overtages med nypudsede og malede hvidmalede vægge. Derudover vil indgangspartiet blive renoveret, så der kan aflåses fra trappesatsen ved lukketid.
Mulighed for hurtigt overtagelse.

Ejendommen er energimærket med karakteren E.
  • Samlet etageareal: 110 m² salgsareal
  • Beliggende på en af Københavns hyggeligste gader
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Lav leje
  • Årlig leje: kr. 154.000,- (kr. 12.833,- pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 154.000
Areal 110 m2
Sagsnr. 289429
Adresse Peder Hvitfeldts Stræde 16
1173 København K
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Gang
Værelse
Værelse
Værelse
Gang
Gang
Gang
Kælder
Kælder
Kælder
Kælder
Facade
Facade
Facade
Terrasse
Kælder
Luk