Scherfigsvej 10, København Ø

Smagfulde kontorlokaler med udsigt til bugten

Beskrivelse

Et grønt kvarter
Området på kanten mellem Østerbro og Hellerup er præget af etageejendomme på Hellerup-siden og lavere villaer i det gamle ambassadekvarter på Østerbro-siden. Her er både blandede bolig- og erhvervsejendomme, nybyggede domiciler og historiske palæejendomme - en kombination der er attraktiv for mange virksomheder. Ejendommen ligger tæt på infrastrukturelle hovedårer både ind og ud af Københavns centrum og tæt på restaurant- og butikslivet på Strandvejen. Naboerne tæller bl.a. Lundbeckfonden og Dansk Ungdoms Fællesråd og på halvdelen af 1. salen i ejendommen har Consort sit domicil.
Med Svanemølleværket fra 1953 som tilstødende kulisse ligger Scherfigsvej i et grønt kvarter omkranset af Strandvejen, Strandvænget, Strandøre og Strandpromenaden lige ned til Svanemøllebugten.
Den lille bugt på Østerbros grænse til Hellerup, mellem Tuborg Havn og Nordhavnen, fik i sin tid sit navn efter en gammel mølle fra 1758, som fungerede indtil 1944.

Den Gule Gård
Ejendommen er opført som europæisk hovedsæde til WHO i 1968 og tegnet af arkitekt Svenn Eske Kristensen.
Bygningen er karakteristisk med sine gule teglsten og kvadratiske vinduespartier opbygget omkring en lille atriumgård. Derfor har den fået navnet "Den Gule Gård".
Ejendommen repræsenterer smukt den danskprægede funktionalisme, og er udført i gedigne materialer og med et rent formsprog.
Indgangen til ejendommen sker fra det private parkeringsareal på sydsiden, hvor der er et samlet indgangsområde med trappe til kontoretagerne og underetagen med mulighed for fællesfaciliteter som fitness, cykelparkering, køkken og kantine.

Lyse og funktionelle lejemål
Lokalerne er lyse og funktionelle, og kan nemt indrettes med en velbalanceret fordeling af kontorer og mødelokaler. Der er god loftshøjde i lokalerne, der er beklædt med akustikpuds, som er en særlig eksklusiv løsning, der dæmper lyden i lokalet.
Der pågår i øjeblikket en total istandsættelse af ejendommen, som vil stå indflytningsklar fra 1. oktober 2019.
Som et særligt aktiv er tagetagen blevet udnyttet og kan anvendes til arbejdsfunktioner, ophold og mødefaciliteter med et helt særligt lysindfald og hyggeligt miljø med skrå vægge, karnapper og ovenlys.
  • Samlet etageareal: 1.810 m² - heraf m² 1.682 kontor og 128 m² depot
  • Mulighed for domicil
  • Nyistandsatte lokaler med materialer i højeste kvalitet
  • En af Københavns smukkeste perler
  • Årlig leje: kr. 2.842.860,- (kr. 236.905,- pr. måned) inkl. drift

Kontor

Leje kr. 2.842.850
Areal 1.810 m2
Sagsnr. 289111
Adresse Scherfigsvej 10
2100 København Ø
HENT PROSPEKT
Stue
1. sal
2. sal
Kælder
Luk