Sofiendalsvej 74, Aalborg SV

Velbeliggende kontorlejemål med lagerfaciliteter

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende på Sofiendalsvej i det populære Skelagerkvarter, der er præget af mange mindre og mellemstore kontorvirksomheder. Ejendommen ligger lige op til den nyetablerede Mulighedernes Park, med masser af mulighed for udendørs aktiviteter.

Kontorlejemålet er beliggende i sydfløjen af H-bygningen, mens lageret med port sluse ligger i midten. Lokalerne har tidligere været benyttet til fremstilling af Dankort, og har derfor en del sikkerhedsforanstaltninger. Bl.a. sluse gennemgang til kontoret, sluseport til lageret, sensorer der kan opdage rystelser i jorden for at undgå at folk graver sig ind under ejendommen m.v.

Indgangen til kontoret, samt porten til lageret ligger på bagsiden af bygningen, hvor der også findes et større parkeringsareal. Indgangen er lavet som en sluse, hvorefter der er en mindre entre med trappe op-og nedgang, samt adgang til resten af kontorerne i stueetagen. I kælderetagen forefindes både toilet og omklædningsfaciliteter, samt flere kontorer. Der er udgravet to lysgårde med udgang, der tillader masser lysindfald, samt muligheden for at trække lidt frisk luft.

Midt inde i kontoret på stuetagen findes også en trappe ned til kælderen, hvorfra den sikrede boks kan tilgås, samt et mindre serverrum. 1. salen tilgås af trappen ude i entreen og er renoveret inden for de sidste par år. Der er et nyere toilet samt 3 mindre kontorer, og derefter to store kontorrum i forlængelse af hinanden. Udlejer er indstillet på at etablere brandtrappe således, at 1. salen kan godkendes til erhvervsmæssig benyttelse.

Ejendommen har et større asfalteret areal, der er indrettet med ca. 46 p-pladser, der deles med andre lejere, og der er både mulighed for at udvide bygnings- og p-arealet på sigt.
Til lejemålet hører ca. 20 p-pladser.

Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Samlet etageareal: 1.242 m² - heraf 1.000 m² kontor og 242 m² lager
  • Attraktivt beliggende i Skelagerkvarteret
  • Dynamisk kvarter for erhverv, kontorer, klinikker og fitness mv.
  • Højt sikringsniveau
  • Årlig leje: kr. 636.825,- ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 638.825
Areal 1.242 m2
Sagsnr. 288993
Adresse Sofiendalsvej 74
9200 Aalborg SV
HENT PROSPEKT
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra haven
Set fra haven
Set fra vejen
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Gang
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra haven
Terrasse
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Hall
Set fra vejen
Set fra vejen
Terrasse
Udendørs
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Gang
Gang
Værelse
Gang
Badeværelse
Badeværelse
Set fra vejen
Terrasse
Set fra haven
Stueplan
1. sal
Kælder
Alle plan (3x2)
Alle plan (2x3)
Alle plan (1x1)
Luk