Produktionsvej 2, Glostrup

Attraktiv kontorejendom

Beskrivelse

Produktionsvej 2, Glostrup er en attraktivt beliggende kontorejendom, bygningen er opført i 1989, og senere om- / tilbygget i 1995. Ejendommen er beliggende på hjørnet af Produktionsvej og Erhvervsvej i Glostrups velkendte erhvervsområde kaldet Ejby Erhvervsområde.

Området er i dag udlagt til industri, produktion og service. Der er dog sket en brancheglidning, hvorfor store dele af området i dag anvendes til kontor-formål, herunder hele komplekset omkring Danske Bank.
Erhvervsområdet ligger omkranset af Nordre Ringvej, Jyllingevej og Frederikssundmotorvejen, som sikrer en god trafikbetjening. Letbanen langs Ring 3 vil få stop direkte ud for området og vil dermed forbedre den kollektive trafikbetjening.

Ejendommen fremtræder lys , moderne og yderst velindrettet. Der er en god loftshøjde, behageligt lysindfald og et gode indeklima.

Inddelingen af ejendommen er i dag en kombination af mindre kontorlokaler og storrumskontorer. Til hver fløj findes samlet toiletkerne med bad og tekøkken.

Til ejendommen findes parkeringsareal.

Ejendommen har været anvendt som kontor til ingeniørvirksomheden Balslev. I forbindelse med at virksomheden er opkøbt af ingeniørvirksomheden ISC fraflyttes ejendommen, hvorefter denne overdrages i tom stand.

Ejendomen har energiklasse B.
  • Samlet etageareal: 2.961 m²
  • God eksponering
  • Kort afstand til Nordre Ringvej og Frederikssundmotorvejen
  • Pris pr. m²: kr. 8.780
  • Pris: kr. 26.000.000

Kontor

Areal 2.961 m2
Pris kr. 26.000.000
Sagsnr. 289481
Adresse Produktionsvej 2
2600 Glostrup
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Kontor
Gang
Kontor
Kontor
Gang
Gang
Køkken
Kontor
Kontor
Kontor
Trappe
Arbejdsværelse
Badeværelse
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Luk