Gasværksvej 4, 2. og 3. sal, Aalborg

Momsfrit lejemål med stor synlighed ud til Nyhavnsgade

Beskrivelse

Særdeles godt beliggende kontor-/ kliniklejemål med få minutters kørsel fra såvel motorvejsnettet som Aalborg City. Lejemålet er dejligt lyst og med facade direkte til den trafikerede indfaldsvej Nyhavnsgade. Til lejemålet er tilhørende 30 parkeringspladser uden beregning.

Bygningen som lejemålet er beliggende i er opført i år 2006 med et eksklusivt udseende og i god tidssvarende kvalitet. Lejemålet er udstyret med bl.a. alarmsystem og ventilation.

Lejemålet er beliggende på 2. og 3. sal og er indrettet med stort lyst receptionsområde. Endvidere er der på 2. sal 6 kontorer i varierende størrelser, stort fælles kontor med udgang til balkon, arkiv, 2 kopirum, teknikrum samt 2 toiletter og 1. handicaptoilet. Fra receptionen på 2. sal er der direkte adgang til 3. sal via god bred trappe. Denne 3. sal er indrettet med 4 mødelokaler i varierende størrelser hvoraf de 2 kan lægges sammen til 1. stort mødelokale ved at åbne foldedør. Endvidere er der på 3. sal køkken med tilhørende kantine/ personalerum, stort fælles kontor med fantastisk udsigt over fjorden, rengøringsrum, teknikrum, toilet og handicaptoilet, kontor samt adgang til stor balkon.


Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 1.151 m²
  • Ideel beliggenhed op til Aalborg City
  • Eksklusivt udseende og god kvalitet
  • Få minutters kørsel fra motorvejsnettet
  • 30 p-pladser uden beregning
  • Momsfri leje: kr. 825,- pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 949.575
Areal 1.151 m2
Sagsnr. 288216
Adresse Gasværksvej 4, 2.+3. sal
9000 Aalborg
HENT PROSPEKT
Luk