Blokken 76, Birkerød

Markant domicilejendom

Beskrivelse

Ejendommen er en markant domicilejendom i Birkerøds erhvervskvarter. Byggeriet er tydeligt præget af høj kvalitet og gode materialevalg. En ny ejer vil have mulighed for at sætte sit eget præg på indretningen, og dermed sikre de bedste rammer for vækst i virksomheden.

Ejendommen består af 2 separate bygninger med direkte forbindelse via en gang. Bygning 1 er ca. 1.690 m², hvoraf ca. 250 m² anvendes til lager og har direkte adgang til bygning 2 bestående af 230 m² lager. Bygning 2 vil med lethed kunne konverteres til moderne kontorarealer.

Bygning 1 er opført i 1980 og er kendetegnet ved imødekommende lyse rum, hvoraf omkring halvdelen er indrettet til storrumskontorer. Ejendommen entreres via et stort og lyst indgangsparti, hvor man kommer ind til et velkomstområde med reception. Herfra er der adgang til en lys kantine og et større showroom/konferencelokale. Resten af stueetagen består af kontorer i varierende størrelser samt de nævnte disponible rum til lager/produktion. 1. salen er indrettet med storrumskontorer samt separate kontorer og mødelokaler i varierende størrelser og har højt til loftet. Det er nogle imponerende rum, som med lidt snilde kunne blive topmoderne.

Bygning 2 er opført i 1999 knap 20 år senere, men i samme byggestil som bygning 1. Lageret er udstyret med gode adgangsforhold via port med højt til loftet. Lageret kan både anvendes til almindeligt lager, men der er også mulighed for montage eller lignende. Ligeledes er der gode muligheder for at konvertere bygningen til kontor, hvis der er behov for dette.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 1.920 m² - heraf 1.440 m² kontor og 480 m² lager
  • Gode tilkørselsmuligheder
  • Mulighed for yderligere bebyggelse
  • 42 p-pladser
  • Pris: kr. 15.500.000,- kontant

Kontor

Areal 1.920 m2
Pris kr. 15.500.000
Sagsnr. 289349
Adresse Blokken 76
3460 Birkerød
HENT PROSPEKT
1. sal
Alle plan (3x2)
Luk