Lerchesvej 2, Svendborg

Nyopført udlejningsejendom med udsigt til havnen

Beskrivelse

Ejendommen er velbeliggende ved Svendborg Havn og med facade ud til Nyborgvej - som er den primære færdselsåre i den bydel.

Der opføres en kombineret bolig- og erhvervsejendom med en dagligvarebutik og en bank i stueplan og med 28 boliger à 74 kvm på de øvrige etager.

Svendborg er en større handelsby med stort opland beliggende på Sydfyn. Byen er kendetegnet ved at have et meget attraktivt handelsliv med en særdeles aktiv gågade og bymidte samt et rigt kulturliv. Blandt andet er Svendborg kåret til Danmarks hyggeligste handelsby, ligesom Svendborg i 2016 var den by med flest turister/overnatninger på hele Fyn (01.01.2016-01.12.2016). Derudover er der mange spændende områder både i byen og i Svendborgs opland herunder Svendborg Havn, hele det fremtidige "Campusområde" med det store Svendborg Idrætscenter som omdrejningspunkt.
Der afholdes endvidere et hav af arrangementer både med nationalt og lokalt tilsnit. Der kan nævnes "Svend-prisen" som er DK´s prisuddeling indenfor filmverdenen, Silverrudder-regattaen, Bridgefestival, Kulinarisk Sydfyn og meget meget mere.
Det skal særskilt bemærkes, at der er transaktioneret ejendomme for et betydeligt 3-cifret millionbeløb i Svendborg i det seneste år til store nationale investorer herunder Core og Heimstaden.
Svendborg er en by med masser at tilbyde. Dette er måske årsagen til, at der er tiltrækningskraft i Svendborg og at masser af unge mennesker kommer til byen for at studere på en af byens mange videregående uddannelser (udover de Gymnasie og Svendborg Erhvervsskole er der også SIMAC, Mærsk Training Center og flere maritime skoler.

Svendborg er med andre ord en særdeles aktiv og attraktiv handels- og bosætningsby med et rigt kulturliv og en smuk beliggenhed på Sydfyn.
  • Samlet etageareal: 3.628 m², heraf 2.078 m² bolig, 1.496 m² erhverv
  • Beliggende ved havnen med stor facade ud til Nyborgvej
  • Føtex og Rema 1000 er placeret som nærmeste naboer
  • Der etableres 28 boliger med udsigt til havn og vand
  • Afkast 1. år: ca. 5,6 %
  • Handlen gennemføres som selskabshandel
  • Pris: kr. 70.000.000,- kontant

Boligudlejningsejendom

Areal 3.628 m2
Afkast 5,60%
Pris kr. 70.000.000
Sagsnr. 288149
Adresse Lerchesvej 2
5700 Svendborg
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Luftfoto
Matrikelkort
Butik
Stueplan
Butik
Snit butik
1. sal
2. sal
Facade
Arealer
Luk