Dyregårdsvej 1, Skovlunde

Præsentabelt kontordomicil udlejes

Beskrivelse

Området
Ejendommen er velbeliggende på Hjørnet af Dyregårdsvej og Lautrupvang i Ballerup Kommune.

Området er præget af IT samt videns baserede virksomheder og uddannelses-institutioner, herunder DTU Ballerup Campus. Lautrup Park hotel ligger kun 900 meter fra ejendommen og der er gode transportforbindelser til ejendommen, herunder bus 350S og 40E som begge har stoppesteder ved DTU lige overfor ejendommen samt med kun ca. 1 km til Skovlunde S-tog station.

Der er nem adgang til ring 4 og hele motorvejsnettet og kun 20 min i bil til city.

Ejendommen
Ejendommen er en velholdt domicilejendom beliggende på en stor grøn hjørnegrund og bygningen udgør i alt ca. 1.592 m2 effektive kontorlokaler og er indrettet med 1.092 m2 kontorer i stueplan og ca. 540 m2 lyse lokaler i parterre.

Stueplan er indrettet med 3 storrumskontorer, 13-14 kontorer, 2 mødelokaler, toiletter, køkken og kantine og parterre er indrettet med 1 storrumskontorer, kontor og lager og arkivlokaler toiletter og baderum til begge køn. Der er 2 elevatorer i ejendommen, hvoraf den ene er udvendig med direkte adgang til parterre. Dette gør det muligt at anvende parterre til lager.

Hele ejendommen er flot istandsat og indrettet med god smag til ejers virksomhed for få år siden. Parterre har vinduer og udgang i terrænniveau i den ene side og i stueplan er der et lækkert køkken i tilknytning til kantine og mødelokaler. Kantinen er højloftet og lys og med direkte udgang til terrasse hvor den grønne have og solen kan nydes i sommerhalvåret.

Udover de grønne plæner og en mindre sø, er den store grund på i alt 6.500 m2 udlagt til ca. 40 parkeringspladser. Det vil være muligt at etablere yderligere parkeringspladser på grunden.

Dette domicil vil være det perfekte lejemål for mange virksomheder, der ønsker eget domicil med parkering i attraktivt erhvervsområde med gode transport-forbindelser. Ejendommen vil også være velegnet til undervisning.
  • Samlet etageareal: 1.592 m² - heraf 1.052 m² kontor i stueplan og 540 m² kontor i parterre
  • God beliggenhed Ved DTU og Ring 4
  • Flotte lyse kontorer med god indretning
  • Parkering, have, kantine, terrasse
  • Årlig leje: kr. 750,- til 950,- pr. m² ekskl. moms og drift

Relaterede sager

Beskrivelse Størrelse Type Kategori
Dyregårdsvej 1, 2740 Skovlunde

Skovlunde, Dyregårdsvej 1

Præsentabelt kontordomicil udlejes

Området Ejendommen er velbeliggende på Hjørnet af ...

1.592 m2 Kontor Leje
Leje pr. m2
Kr. 882 ,-
Årlig leje
Kr. 1.404.400 ,-

Kontor

Leje kr. 1.404.400
Areal 1.592 m2
Sagsnr. 289131
Adresse Dyregårdsvej 1
2740 Skovlunde
Luk