Fredensgade 34-36, Aarhus C

Unikt kontordomicil i Aarhus C udlejes

Beskrivelse

Lejemålet er attraktivt beliggende på hjørnet af Fredensgade og Sønder Allé og således i byens absolutte centrum.

Ejendommens unikke udseende, sammenholdt med en placering på en hjørnegrund, gør denne særdeles markant. Hertil kommer, at beliggenheden vurderes kun at blive bedre i takt med, at der sker/vil ske projektudvikling på rutebilsstationen og området omkring Værkmestergade, havnen m.v.

Lejemålet fremstår særdeles charmerende og herskabeligt med flotte detaljer, vægpaneler, højloftede rum med flotte stuklofter, fyldningsdøre med udskæringer, charmerende pejs samt karnapper.
Herudover rummer lejemålet stor kantine på øverste sal med en unik loftshøjde og synlige bjælker. Kantinen er med spændende vægudsmykning udført af Exners tegnestue. I forbindelse med kantinen er et produktionskøkken, som kan udvides.
Lejemålet er forsynet med elevator med stop på alle etager.

Til ejendommen hører ligeledes en sidebygning (Fredensgade 34) med yderligere kontorlokaler fordelt på 3 etager, som fremstår i regulær og charmerende stand med bl.a. synlige loftsbjælker og plankegulve og med godt lysindfald.
Der forefindes desuden i alt op til 28 parkeringspladser i gårdrummet mellem de enkelte bygningskroppe. Disse er afskærmet mod Sønder Allé med læmuri røde teglsten.

Der foreligger en byggeret på grunden, hvor der kan opføres et bruttoareal på 1.770 m² kontor. Her er der mulighed for at udvide det eksisterende lejemål eller opføre huset som et selvstændigt kontordomicil/flerbrugerhus.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
 • Central beliggenhed
 • Smuk arkitektur
 • Op til 28 p-pladser
 • Drift: kr. 225,- pr. m² ekskl. moms
 • Mulighed for momsfri leje

Kontor

Leje kr. 1.290.500
Areal 1.156 m2
Sagsnr. 289534
Adresse Fredensgade 34 - 36
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Stueplan Fredensgade 36
1. sal Fredensgade 36
2. sal Fredensgade 36
Kælder Fredensgade 36
Stueplan Fredensgade 34
1. sal Fredensgade 34
2. sal Fredensgade 34
Kælder Fredensgade 34
Alle plan (3x2)
Luk