Arne Jacobsens Allé 17, 3. sal

Moderne kontorfaciliteter i Ørestad

Beskrivelse

Arne Jacobsens Allé 15-17 er det perfekte sted for virksomheder, som vil have et fleksibelt, innovativt og fremtidssikret arbejdsrum i et internationalt miljø tæt på Metro, lufthavn, Øresundsbroen m.m. - og med alle nødvendige faciliteter og services. Der er fælles, bemandet reception, konferencecenter, auditorium, mødelokaler med roomservice, massør, frisør, renseriordning, barista-café og en af byens bedste personalerestauranter - for nu bare at nævne noget af alt det vi tilbyder. Her får I de optimale rammer til at skabe en moderne, holistisk arbejdsplads.

Den moderne kontorejendom har en indbydende foyer med fælles reception, hvor det professionelle personale klarer alle de traditionelle opgaver - og tager godt imod jeres gæster. I forlængelse af foyeren finder I også barista-caféen, som kan bruges til at holde de mere uformelle møder over en god kop kaffe.

Ejendommen rummer blandt andet et stort konferencecenter med syv individuelle møderum, som I kan benytte til møder for 8-40 personer. Lokalerne er indrettet med komfortable møbler, godt lys og klimaanlæg samt alt det tekniske udstyr, I har brug for i forbindelse med præsentationer, videokonferencer etc. Desuden rummer konferencecentret et auditorium med plads til 99 gæster og alt i moderne AV-udstyr til jeres rådighed.

Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Samlet etageareal: 3. sal 462 m²
  • Flotte og velindrettede lokaler
  • Lækker personalerestaurant
  • Tæt ved metro og Field's
  • Årlig leje: fra kr. 1.450,- pr. m² ekskl. drift og moms

Kontor

Leje kr. 669.900
Areal 462 m2
Sagsnr. 289918
Adresse Arne Jacobsens Allé 17, 3. sal
2300 København S
HENT PROSPEKT
Plantegning
Luk