Vejle - Roms Hule

Nyopførte kontorlokaler i Østtårnet på Vejle stadion udlejes

Beskrivelse

Som noget helt specielt inviterer vi nu dig og din virksomhed indenfor i et af Stadion Tårnene i Vejle. I et moderne 6-etagers erhvervsbygngeri med flere spændene lejemål. Her har du både mulighed for at gøre en god forretning og nyde udsigten til gode fodboldkampe. Stadion Tårnet er opført som en del af Vejle Boldklubs nye stadion og er placeret i det nordøstlige hjørne af stadion.

For byggeriet gælder det, at det er opført, så stueetagen er hævet over terræn; at den øverste etage har adgang til stor tagterrasse; og at der ind mod stadion er store vinduespartier. Det betyder, at du fra alle etager har mulighed for at sidde med på første parket, når VB træner eller er i kamp på grønsværen. Men det giver dig også mulighed for at invitere kollegaer og kunder til fodboldarrangement i din helt egen VIP-lounge/Skybox.

Det er naturligvis ikke et krav, at du er fodboldfanatiker eller VB-fan, men det gør alt andet lige udsigten lidt bedre. Der er udover udsigt til fodboldbaner også flot udsigt over Nørreskoven.

Lejemålene overtages, som de fremstår, og lejer bekoster selv individuel indretning, dog er udlejer meget interesseret i dialog vedrørende indflytning.
Ejendommen er ikke omfattet af energimærkning.
  • Samlet etageareal: 4.517 m² (kan opdeles i enheder fra 30 m²)
  • Nyopført
  • Udsigt mod stadion
  • Fællesudgifter, anslået kr. 250,- pr. m²
  • Årlig leje: fra kr. 900,- pr. m²

Kontor

Leje kr. 2.955.400
Areal 4.517 m2
Sagsnr. 265309
Adresse Vejle Stadion Tårn Øst
7100 Vejle
Luk