Olof Palmes Allé 18, st. Aarhus N

Markant kontorejendom tegnet af Schmidt Hammer Lassen

Beskrivelse

Denne unikke ejendom, som i sin tid blev opført som domicilejendom til scenelys-fabrikanten Martin/Harmann, er tegnet af Schmidt Hammer Lassen. Den anerkendte arkitektgruppe har formået at fange back-stage-looket i et samtidig præsentabel og råt design. Den særprægede og gennemførte arkitektur er gennemgående i hele ejendommen, hvilket tilfører et unikt og behageligt arbejdsmiljø.

Lejemålet i stueetagen udgør i alt ca. 834 m² inkl. andel af fællesarealer og består af storrumskontorer, cellerumskontorer og mødelokaler. Der er fra lejemålet direkte udgang til stor atriumgård med vandbassin og fælles udendørs terrasse.

Lejemålet henvender sig til virksomheden som søger en ejendom ud over det sædvanlige og som ikke vil gå på kompromis med kvalitet, design og beliggenhed.

Der etableres lejerforening til varetagelse af lejernes fælles interesser.

Der er endvidere mulighed for at leje op til 864 m² i kælderplan. Udover lagerplads er der omklædning og badefaciliteter.

Til lejemålet medfølger 12 stk. vederlagsfrie parkeringspladser lige ved ejendommen.

SOS Dansk Autohjælp er lejer på 1. og 2. sal i ejendommen.

Fællesareal
Til ejendommen er der fælles reception med meget høj loftshøjde og synlige metal-trappegange langs ejendommen. Derudover er der stor åbent kantineområde med driftskøkken, to fælles mødelokaler med foldevæg, så det er muligt at slå sammen til et stort rum. Der er ligeledes adgang til omklædning og badefaciliteter i kælderen.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: ca. 834 m²
  • Flot lejemål med 12 stk. vederlagsfrie parkeringspladser
  • God infrastruktur - letbanestop lige ved lejemålet
  • Årlig leje: kr. 1.050,- + drift

Kontor

Leje kr. 875.700
Areal 834 m2
Sagsnr. 289976
Adresse Olof Palmes Allé 18, st. lejemål B
8200 Aarhus N
HENT PROSPEKT
Plantegning
Plantegning
Luk