Fredensgade 45, st., Aarhus C

Attraktivt beliggende butik på rutebilstationen

Beskrivelse

Lejemålet er attraktivt beliggende på Rutebilstationen i Fredensgade og således i byens absolutte centrum.

Hertil kommer, at beliggenheden vurderes kun at blive bedre i takt med, at der sker / vil ske projektudvikling på Rutebilstationen og området omkring Værkmestergade, Havnen, Frederiks Plads m.v.

Lokalerne har tidligere huset Dominos Pizza med alle installationer og faciliteter der hører hertil, og bærer således præg af restaurantens tidligere indretning.

Der er mod rutebilstationen et stort glasparti, og direkte adgang til rutebilstationens ventesal gennem en glasdør fra butikslokalet. Langs glaspartiet er opstillede borde. Endvidere kan lejemålets facade spottes fra Strøget. Reklamepladsen er således optimal.

Lokalerne er indrettet med et stort salgs-/køkkenområde, hvor der er etableret en stor udsugning. Salgsarealet i sig selv er åbent og kan indrettes alt efter behov. Køkkenet er ligeledes fleksibelt indrettet, og lever op til myndighedskravene om tilberedning af varm mad.

Bag køkkenet er der etableret et stort kølerum, og der er ligeledes adgang til en fordelingsgang, der fører ud mod bagdøren og ned mod lejemålets kælderarealer samt et ekstra depotrum/kontor.

I lejemålets kælder forefindes personaleomklædning og personaletoilet, ligesom er er gode opbevaringsmuligheder. Det er muligt at tilleje ca. 40 m² i kælderen.

Ejendommen har energimærke G.
  • Etageareal: ca. 250 m²
  • Yderst central beliggenhed
  • Markant facade og gavl
  • Ca. 5 millioner besøgende årligt
  • Årlig leje: kr. 312.500 ekskl. drift (kr. 26.042 pr. måned)

Retail

Leje kr. 312.500
Areal 250 m2
Sagsnr. 289747
Adresse Fredensgade 45, st.
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Badeværelse
Facade
Facade
Forretning
Indendørs
Facade
Facade
Luk