Hedeager 44, st. Aarhus N

AKSEN - House of Business

Beskrivelse

AKSEN er placeret i Skejby med stærk eksponeringsværdi, mod den befærdede indfaldsvej - Randersvej. Området huser Aarhus' største samling af henholdsvis flotte domicilbyggerier og større kontorhuse, hvor de fleste af byens/regionens videnstunge virksomheder søger til. Naboerne er blandt andet Vestas, EG, Atea, G4S, NRGi, Beierholm, Tryg, VIA m.fl.

Straks du ankommer i AKSENS atrium, fornemmer du bygningens høje kvalitet, da rummet her er beklædt med flotte granitfliser på gulvene og naturskifer og flot akustikdæmpende træbeklædning på væggene i fuld højde op til ovenlyset, der skaber et imponerende indtryk på gæsten, der træder ind.
Fra atriummet er der direkte adgang til Aarhus' og regionens vel nok mest imponerende auditorium med fremragende akustik og kapacitet til 350 personer. Fra atriummet er der ligeledes adgang til samtlige kontorfløje og den centralt placerede fælleskantine, der elegant integreres med atriummet.

Kontorfløjene er konstrueret i høj kvalitet med parketgulve og indvendige skillevægge i glas, der skaber et transparent og indbydende kontormiljø og i øvrigt således, at der er mulighed for at opsætte vægge for hver tre meter. Derved er der skabt en fleksibel indretning, der hurtigt kan tilpasses til lejers behov. Alle afdelinger fremstår i dag med en indretning med såvel storrumskontor og mindre møderum/cellekontorer. Der er ligeledes eget tekøkken og naturligvis passende toiletfaciliteter.
Kontorernes gavlender har store glasfacader, der trækker et flot nordvendt lys ind og samtidig udnytter beliggenhedens højde til at skabe flotte udsigter/vider, når du bevæger dig op i huset.

Kontorerne er kablet til kategori 6.

Ejendommen frembyder gode fælles faciliteter i form af fælles kantine, afslapningsområder m.v.

I kælderen er der dame- og herreomklædning med badefaciliteter. Lejerforeningen driver, i samarbejde med fysioterapeuterne "Sundhed med mening", fælles fitnessaktiviteter i det dertil indrettede fitnesslokale.

Parkering foregår på den velanlagte parkeringsplads med i alt 456 stk. p-både. Det er planen at udvide parkeringskapaciteten med yderligere 156 stk. p-pladser, som forventes klar til brug i maj 2020.
Der er letbanestop i kort gåafstand til ejendommen. Foruden letbanen serviceres området af Aarhus Sporvejes net af busforbindelser.

Ejendommen er energimærket med karakteren A1.
  • Samlet etageareal: ca. 1.162 m² kontor
  • Regionens flotteste faciliteter til udlejning
  • Synergi, netværk og branding på højeste niveau
  • Gode parkeringsforhold og nemt til Letbanen
  • Årlig leje: kr. 1.250,- pr. m² + drift

Kontor

Leje kr. 1.452.500
Areal 1.162 m2
Sagsnr. 289996
Adresse Hedeager 44, 2. sal
8200 Aarhus N
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Kontor
Kontor
Altan
Kontor
Kontor
Kontor
Indendørs
Facade
Set fra haven
Facade
Facade
Parkeringsplads
Plantegning 3D
Luk