Frederikssundsvej 274, Brønshøj

Butikslejemål med særdeles god eksponering

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende med markant og synlig facade ud mod på Frederikssundsvej.
Butikken på i alt 109 m² har 4 store facadevinduer mod Frederikssundsvej. De store vinduer sikrer god eksponering mod den travle Frederikssundsvej. De store vinduer sammen med lokalets lyse trægulv gør, at butikken fremstår lys og indbydende.
Lejemålet overtages som White Box med hvidmalede vægge og lofter, grundbelysning samt betongulv/gulv klar til lejers gulv. Der etableres toilet samt tekøkken, som kan placeres efter nærmere aftale.
Til lejemålet er der mulighed for at leje op til 619 m² kælder. Kælderen er høj og tør og kvadratmeterne her oplagte til at benytte til lager, showroom mv. Har man brug for parkeringspladser til ansatte eller kunder, er en del af kælderen i dag indrettet til parkeringskælder, hvor der er adgang via rampe fra Kobbelvænget.
Ejendommen er igennem en større renovering, hvor blandt andet facaden vil blive istandsat og butikken vil få nye facadevinduer.
Området omkring ejendommen er under udvikling og her vil inden for de kommende år, blive opført mere end 200 nye boliger, samt nye kontorer og butikker. Hele området vil blive omdannet til en ny bydel og de involverede ejendomme vil blive istandsat og udlejet til kontorer, fitness, butikker, restauranter mv.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 109 m²
  • Synlig beliggenhed
  • Parkering foran lejemålet
  • Indrettes som Whitebox
  • Årlig leje: kr. 185.409,- (kr. 15.450,- pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 163.500
Areal 109 m2
Sagsnr. 289771
Adresse Frederikssundsvej 274
2700 Brønshøj
HENT PROSPEKT
Kontor
Kontor
Badeværelse
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Facade
Alle plan (1x1)
Luk