Ryesgade 28, stuen, Aarhus C

Unik beliggende butik afstås

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende i den populære Ryesgade, som er en yderst aktiv handelsgade, der har status som gågade. Ryesgade er kendetegnet ved, at flere af butikslokalerne huser både mindre, mellemstore og store brands som f.eks. Joe & The Juice, Intersport, Espresso House, Ecco, Louis Nielsen, Bluecity samt Tøjeksperten.

Gaden har handelsudviklet sig eksplosivt de senere år med brands som Sephora og HAY. Beliggenheden er i den første del af Strøget, med kort afstand til Bruuns Galleri, Banegården og Rutebilstationen.

Udover dette så ligger lejemålet her lige ved Aarhus Central Food Market og ved Nordisk Film Biografen. Alt sammen noget, der medgiver en konstant kundestrøm.

Lejemålet er på i alt 80 m², hvor de 29 m² er et regulært butikslokale med en god loftshøjde. Butikken anvendes i dag som skobutik og er oplagt til at forsætte inden for detailbranchen, da man har god adgang til lager i kælderen.
På facaden er der god mulighed for at skilte med sit brand, og vinduespartiet skaber et godt lysindfald i butikken.

Lejemålet har en unik fredningsperiode af huslejen indtil 2026. Dette er en af hovedårsagerne til, at denne butik netop har afståelsesværdi. Som ny lejer af dette lejemål skal man derfor se værdien i den favorable lejekontrakt, der ligger på dette Strøglejemål.

Lejemålet er energimærket med karakteren E.
  • Samlet etageareal: 80 m²
  • Beliggende på Strøget
  • Huslejefredning indtil 2026
  • Afståelsesbeløb: kr. 750.000
  • Årlig leje: kr. 137.720,- (kr. 11.478 pr. måned)

Retail

Leje kr. 137.720
Areal 80 m2
Sagsnr. 289502
Adresse Ryesgade 28, st.
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Lager hal
Repos
Indendørs
Udsigt
Udsigt
Udsigt
Udendørs
Facade
Udsigt
Plantegning stueplan
Plantegning kælder
Luk