Nørregade 17A, st.tv., Aalborg

Lejemål i hyggeligt gågadesystem i byens absolutte centrum

Beskrivelse

Velbeliggende butikslejemål med gode udstillingsmuligheder i den nyrenoverede gågade Nørgade i Aalborg. Naboer til lejemålet er bl.a. Lydspecialisten og Lagkagehuset og indgangen til Magasin og Friis. Overfor er Bahne, Albert Rex og Hobby m.fl. beliggende.
Lejemålet er velindrettet med lyst regulært butikslokale med 3 udstillingsvinduer og niveaufri indgang, baglokale/lager med personaleindgang samt toilet. Lejemålet er forsynet med stor markise, trægulv og god spotbelysning.
Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder.
Nørregade er en af de mindre og meget hyggelige gågader i Aalborg. Gågaden forbinder Algade og Bredegade Torv med enden af Danmarksgade, hvorfra der er få minutters gang til Nordkraft, Karolinelund og Musikkens Hus. Gaden tiltrækker en gennemgående strøm af kunder, som tiltrækkes af de mindre butikker i gaden som har et særligt præg. Endvidere passerer en jævn strøm mennesker gennem gågaden på deres vej fra gågadesystemet til de nyopførte boliger på Østre Havn, p-huse, arbejdspladser samt Universitetet og de mange spændende cafeer og restauranter på Østerbro.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 66 m²
  • Beliggende i gågaden Nørregade, som er nyligt renoveret med ny belægning, beplantning mv.
  • Tæt beliggende til Bredegade Torv, Algade samt til indgangen til Friis, Magasin og Lagkagehuset
  • Velindrettet butikslokale med niveaufri indgang
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Årlig leje: kr. 118.800,- ekskl. moms

Retail

Leje kr. 118.800
Areal 66 m2
Sagsnr. 289884
Adresse Nørregade 17A, st.tv.
9000 Aalborg
HENT PROSPEKT
Luk