Østre Stationsvej 27, 2. sal

Butik/Café på Odense Banegård

Beskrivelse

Lejemålet rummer 304 m2 og fordeler sig på et butikslokale, et bagvedliggende depot og personalefaciliteter i form af køkken og toilet. Til lejemålet hører også to seperate depoter på hhv. 92 m2 og 75 m2. Disse er beliggende i ejendommens kælder samt på 1. sal.

Selve lejemålet er udstyret med en stor bred vinduesfacade fra gulv til loft og er nabo til Nordisk Film Biografer. Indretningen er særdeles regulær med optimale muligheder for ny lejer, hvad enten det fortsat er til detailanvendelse eller alternativt café/restauration.

Odense Banegård Center rummer mange forskelligartede lejere, og der lægges vægt på at beholde en variation i sammensætningen, således at centret favner forskellige interesser og behov. Som et multifunktionelt transport og oplevelsescenter kan besøgende både komme forbi for at spise lidt god mad, shoppe eller for at komme fra en destination til en anden. Lejemålet er beliggende på 2. sal med eksponering direkte ud til rulletrapperne med garanti for stor kundestrøm, da trafikken fra gadeplan til togperronen hovedsageligt går via denne. Til ejendommen er knyttet en forvalter, som er med til at sikre, at ejendommen og udenomsarealerne holdes pænt og ordentligt. Forvalteren holder tilsyn med de fysiske rammer, så du som lejer kan koncentrere dig om forretningen.

Odense Banegård Center ligger på Østre Stationsvej i centrum af byen og er Odenses primære jernbanestation. I 1995 blev byens gamle banegård erstattet af et 36.000 m² stort center, hvorfor stationen i dag kaldes Odense Banegård Center eller i daglig tale OBC. Odense Banegård Center har i omegnen af 40.000 besøgende hver eneste dag og gør centret til et yderst attraktivt trafikknudepunkt for erhvervsdrivende.

Placeringen på banegården gør Odense Banegård Center til et oplagt center for de mindre butikker, som kan servicere de ventende passagerer, som skal videre, men også de kunder, som færdes i centrum af Odense, som gerne vil have en eksklusiv og personlig oplevelse.

Til Odense Banegård Center er der tilknyttet et parkeringshus, som gør det nemt for de besøgende at parkere bilen, selvom centret er placeret midt i byen.
  • Samlet etageareal: 471 m² - heraf 304 m² butik og 167 m² lager
  • Nabo til Nordisk Film Biografer
  • Eksponering direkte ved rulletrappen
  • God og regulær indretning
  • Årlig leje: kr. 857.200,- (kr. 71.433,- pr. måned) ekskl. drift

Retail

Leje kr. 857.200
Areal 471 m2
Sagsnr. 289831
Adresse Østre Stationsvej 27, 2.
5000 Odense C
HENT PROSPEKT
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Køkken
Forretning
Forretning
Forretning
Luk