Åboulevarden 66/Skt. Clemens Stræde 2, A

Salg af en af byen bedst beliggende investeringsejendomme

Beskrivelse

Ejendommen er opført med facade i røde mursten, sadeltag belagt med mansardtag belagt med skifer på de skrå flader og tagpap på den øvrige del af taget.
Ejendommen har hvide vinduer i trærammer isat termoruder.

Ejendommen er opdelt i 5 ejerlejligheder, men sælges samlet under ét. Ejendommen er beroende i et selskab benævnt Borgsten ApS. Driftsselskabet er benævnt Cross Cafe ApS.

Ejendommen består af følgende:
Ejendommens gadeplan og hele 1. salen rummer Cross Café - én af byens mest kendte caféer/restauranter. Denne café har resideret i ejendommen siden 1998. Herudover forefindes mindre kontorafsnit på 1. sal og 2 boliglejemål på 2. og 3. sal. Der er indgået en samlet lejekontrakt på disse arealer.

Kælderen er indrettet som cafeens "maskinrum", hvor øl-/sodavandsanlæg, ventilationsanlæg, strømstyring, køle-/fryserum, affaldscontainere, lager mv. er
placeret.

På Skt. Clemens Stræde 2 i stueetagen er den internationalt kendte skokæde Ecco beliggende. Lejemålet er smagfuldt indrettet med et regulært salgsareal og gode eksponeringsmuligheder mod strøggaden. Kælderen er indrettet som lager til sko.

Ejendommen er særdeles centralt beliggende og sandsynligvis den mest besøgte restauration i bymidten, herunder særdeles velbeliggende med facade til Åen,
Magasin og bykernen i øvrigt.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Hovedlejer Cross Café
  • Uopsigelighed til 2027
  • Udskudt skat ca. 13 mio. kr.
  • Pris: 107 mio. kr.
  • Selskabshandel

Blandet bolig/erhverv

Areal 918 m2
Afkast 3,31%
Pris kr. 107.000.000
Sagsnr. 289183
Adresse Åboulevarden 66 / Skt. Clemens Stræde 2
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Køkken
Stue
Gang
Stue
Stue
Soveværelse
Badeværelse
Facade
Facade
Facade
Facade
Luk