Nørregade 3, Løkken

Salg af nyt hotelprojekt - Hotel Klitbakken

Beskrivelse

Udbuddet omhandler det eksisterende hotel, med ny lokalplan op til 5.sal med muligheder for suiter/penthouse lejligheder 14 satellitværelser og nordlysbad i klitterne, er beliggende i Løkkens gågade og med kort afstand til Løkken Strand.

I forbindelse med regeringens vækstplan udarbejdet 2015 gjorde regeringen det muligt af projektudvikle det eksisterende hotel og tilknytte yderligere nye hotelaktiviteter i klitterne.

Det samlede projekt vil forventeligt indeholde 62 værelser samt mulighed for etablering af yderligere 14 satellitværelser i klitten. Kombinationen af det eksisterende hotel og etableringen af klitværelser, udsigtspunkt, wellnessfaciliteter m.v. vil kunne komme til at danne rammerne om et unikt hotelkoncept, beliggende ved en af Nordens smukkeste strande.

De 14 satellitværelser og nordlysbadet ligger på kommunens areal, og der skal efter forhandling med Hjørring Kommune fastsættes lejevilkår herfor. Ligeledes skal der drøftes byggemodning samt etablering af stisystemer.

Det forventes, at handlen vil være betinget af ny gældende lokalplan.

Løkken er en urban kystby, der hvert år besøges af en bred gruppe af turister fra ind- og udland. Overnatningsproduktet i Løkken består i dag primært af feriehuse, campingpladser, bed & breakfast og enkelte mindre hoteller. For at kunne tiltrække købestærke udenlandske gæster, er der behov for et nyt hotel i Løkken af høj kvalitet, og forsøgsprojektet Løkken Klithotel omfatter etableringen af et nytænkt badehotel i byen med enkelte overnatningsmuligheder i klitterne.

Såfremt der ønskes yderligere materiale, herunder analysemateriale, er du velkommen til at kontakte Colliers International.
  • Samlet etageareal: 3.935 m² forventet byggeret til nyt hotel (jf. Hjørring Kommune)
  • Hotelprojekt med unik dispensationsmulighed
  • Mulighed for opførelse af 62 hotelværelser, 14 klitværelser samt spaafdeling i klitten
  • Udsigt over Vesterhavet fra 3. og 4. sal
  • Hotellet er placeret i Løkkens absolutte centrum
  • 300 m til en af Nordens smukkeste badestrande
  • Pris: kr. 15.500.000,- kontant

Hotel & Leisure

Areal 3.935 m2
Pris kr. 15.500.000
Sagsnr. 280950
Adresse Nørregade 3
9480 Løkken
HENT PROSPEKT
Luk